Po niekoľkých ochutnávkach dvojica Celeste Buckingham a Majk Spirit konečne predstavila celý videoklip k svojmu ďalšiemu duetu. Mesiac po oficiálnej premiére skladby I Was Wrong si tak fanúšikovia môžu pozrieť ako dopadlo nakrúcanie v Kalifornii.

Narodeninový koncert Celeste Buckingham, na ktorom sa ako spoluaktér zúčastnil aj Majk Spirit, priniesol okrem veľkej hip-hopovej party aj premiéru videoklipu skladby I Was Wrong. Pod ňu sa producentsky podpísali Martin Šrámek (Maxo), Andrej Hruška a Filip Hittrich z bratislavského štúdia Littlebeat, v ktorom vznikol aj hit Run Run Run.

Režisér videoklipu Jiří Marshal sa na margo spolupráce s mladými talentmi vyjadril nasledovne: "S Majkom a Celeste sa mi spolupracovalo viac než výborne. Je vždy dobré tvoriť s ľuďmi, ktorí milujú svoju prácu," pochvaľuje si Marshal. "Pri nakrúcaní v cudzine je vždy ťažké, nenechať sa príliš okúzliť všetkým novým, a netočiť cestopisný dokument. Kladiem dôraz na to, aby klip z Los Angeles pôsobil ako klip, ktorí tvoria 'locals' - prostredie je tak pre nich prirozené a zábery nepôsobia násilne," dodáva.

Zámer mu vyšiel a výsledkom je dielo filmových kvalít, ktoré od prvých sekúnd zaujme výnimočným umeleckým spracovaním. Posúďte sami.


Text: Hudba.sk (zdroj: Slavica)
Foto: Jiří Marshal

Súvisiaci interpreti: Celeste Buckingham, Majk Spirit