Britská speváčka Ellie Goulding tvrdí, že ju väčšina mužov vníma ako vhodnú manželku a chcú si ju hneď vziať. Uviedla to v rozhovore pre britský magazín Marie Claire. My máme z minuloročného koncertu v Bratislave fotografiu ako dôkaz, že si naozaj nevymýšľa.

"Zdá sa, že ľudia si skôr myslia, že som vhodnejšia za manželku ako za priateľku. Zrejme aj preto som single! Chcú si ma vziať a nič predtým," povedala 26-ročná hviezda v odľahčenom rozhovore.

Že na tom niečo bude ukázal už v apríli 2013 aj koncert v bratislavskom NTC, kde ju jeden z fanúšikov žiadal o ruku prostredníctvom transparentu.

Ellie Goulding, Bratislava, 23.4.2013 Zdroj: Stanislava KarellováEllie Goulding v Bratislave

Speváčka, ktorá vlani krátko chodila s Niallom Horanom z chlapčenskej formácie One Direction, sa však v blízkej budúcnosti do svadby nehrnie. "Bolo by pekné mať jedného dňa svadbu, ale celkom sa mi páči byť sama. Veď čo je na tom zlé," dodala.

Elena Jane "Ellie" Goulding je víťazkou ankety talentov BBC Sound of 2010 a držiteľkou Brit Award v kategórii Critics' Choice. Na konte má debutový album Lights (2010), z ktorého vyšli single Starry Eyed, Under The Sheets, Guns And Horses, Your Song a The Writer. V USA táto nahrávka vyšla až v marci 2011 s bonusovým singlom Lights. Začiatkom októbra 2012 speváčka uviedla na trh druhú štúdiovku Halcyon (2012) obsahujúcu skladby ako Anything Could Happen, Figure 8 alebo Explosions.


Zdroj: SITA (Femalefirst.co.uk)
Foto: Facebook.com/elliegoulding (titulná fotka), Stanislava Karellová - Hudba.sk (foto v článku)

Súvisiaci interpreti: Ellie Goulding