Helena Vondráčková zverejnila videoklip k piesni Ženská pomsta, ktorá sa objaví v rovnomennej českej komédii. Pieseň zaradila aj na svoj nový album, ktorý plánuje vydať začiatkom septembra.

Autormi skladby Ženská pomstaLešek Wronka (hudba) a Petr Šiška (text). Vo videoklipe ponúka osudová žena Helena Vondráčková hlavným hrdinkám rôzne možnosti pomsty neverným manželom.

"V štúdiu vládla fantastická atmosféra a myslím, že sa preniesla i do samotného klipu k piesni," komentuje novinku 73-ročná speváčka. "Videoklip k piesni Ženská pomsta je veľmi príjemnou pozvánkou do kina, a hoci dej filmu neprezrádzame, ukázali sme niekoľko humorných situácií, ktoré v ňom uvidíte," dodáva režisér klipu David Beránek.


Okrem titulnej piesne sa v českej komédii, ktorú režíroval Dušan Rapoš (Fontána pre Zuzanu, Rabaka, atď.), objaví Helena Vondráčková aj v úlohe zdravotnej sestry, ktorá sekunduje Pavlovi Zedníčkovi.

Okrem hlavných hrdinov stvárnených Mahulenou Bočanovou, Janou Paulovou, Evou Vejmělkovou, Miroslavom Etzlerom, Petrom Rychlým či Robertom Jaškówom vo filmovej novinke hrajú aj Jakub Kohák, Dana Morávková, Adam Mišík, Tomáš Kraus, Michal Kavalčík a Dominika Myslivcová. Film sa dostane do kín 10. septembra.

Redakciu Hudba.sk informovala Renáta Tomášová z vydavateľstva Warner Music. Tlačovú správu sme upravili.

Súvisiaci interpreti: Helena Vondráčková