Iva Kubelková, známa doposiaľ predovšetkým ako česká moderátorka a herečka, nahrala svoj debutový album. Pod titulom Jak moc mě znáš vyšiel 28. augusta. Pár dní pred vydaním vyšiel aj klip k pilotnému singlu Až přijde čas, v ktorom účinkuje aj gitarová legenda Michal Pavlíček.

Impulz k vydaniu albumu komentuje Iva Kubelková slovami: "K niektorým veciam v živote musí človek dozrieť. Hudbou žijem už odmalička, hoci moje profesijné kroky išli zatiaľ trochu inou cestou. Teraz prišiel na muziku a spev ten správny čas." Vydaniu albumu predchádzal klip k piesni Až přijde čas, natočený pod vedením režiséra Benjamina Buttlera a okrem Ivy Kubelkovej a hercov si v ňom zahral aj samotný Michal Pavlíček.


Práve s toutu českou gitarovou legendou narhala Iva Kubleková svoj debutový album. Sama napísala všetky texty a Pavlíček zložil hudbu a album aj produkoval. Spoločne vytvorili žánrovo pestrú kolekciu, na ktorej speváčka dáva nahliadnúť do ženskej duše: "Texty sú akousi mapou, ktorá odráža radosti i smútky, vnútorné hovory i vonkajšie postoje. Je to moja osobná výpoveď o momentoch, ktoré som v živote prežila alebo stále prežívam. Mojou veľkou inšpiráciou bola práve hudba Michala Pavlíčka, na ktorú väčšina textov vznikala a ktorá mi prinášala silnú emóciu. Michal je majster atmosféry."

"Každým textom, ktorý Iva napísala, som ju spoznával viac a viac. Každým naspievaním piesní sa jej výraz premieňal do iných farieb a emócií. Jak moc mě znáš je jej autentická výpoveď. Som rád, že sa naše pocity prepojili," dodáva Michal Pavlíček.

Informácie a foto redakcii Hudba.sk poskytla Renáta Tomášová z vydavateľstva Warner Music.