Už o pár mesiacov príde do kín film, v ktorom sa stretne viacero hudobných a hereckých hviezd. Medzi nimi sú napríklad americká speváčka a spisovateľka Patti Smith, spevák Iggy Pop, herečky Natalie Portman či Cate Blanchett alebo Ryan Gosling.

Vo filme by sa mali okrem Smith a Popa ukázať aj ďalšie známe hudobné mená ako Red Hot Chili Peppers, Florence and the Machine, The Black Lips či Lykke Li

Príbeh snímky Song to Song sa bude odohrávať v texaskom Austine a bude sa zameriavať na dve dvojice. Prvú tvoria skladatelia Faye (Rooney Mara) a BV (Ryan Gosling), druhú zas hudobný magnát Cook (Michael Fassbender) a servírka v podaní Natalie Portman. Všetkých spája ich túžba po sláve. V snímke si okrem spomenutých zahrajú aj Val Kilmer, Haley Bennett alebo Tom Sturridge.

Réžiu i scenár snímky, ktorej doterajší názov bol Weightless, má na starosti Terrence Malick, režisér filmov ako Badlands (1973), Tenká červená čiara (1998) alebo Strom života (2011). Film by sa mal dostať do kín už na jar, v USA bude mať premiéru 17. marca.

Zdroj: SITA (Indiewire.com, archív)
Foto: Owen Sweeney/Invision/AP

Súvisiaci interpreti: Iggy Pop, Patti Smith