Spevák Tomáš Bezdeda prichádza s novou autorskou skladbou Ako sa máš, ku ktorej natočil aj videoklip. Osem rokov po vydaní tretieho štúdiového albumu Bronzový, novinkou spevák zároveň oznamuje pripravované vydanie nového albumu.

Štvrtú štúdiovú albumovú nahrávku by chcel žilinský hudobník vydať koncom tohto roka. Novinka Ako sa máš, bude jej súčasťou. Producentsky sa na skladbe podieľal Vlado "Randy" Gnepa z Basem3nt Recording Studio. "Občas sa nám v živote stáva, že nemôžeme mať všetko čo chceme a viac faktorov hrá proti nám ako s nami aj vtedy ak ide o tak peknú vec ako je láska," hovorí k novinke Tomáš Bezdeda, ktorý bol inšpirovaný pekným príbehom zo života.


"Najkrajšie piesne píšu denno denne zážitky a čím sú silnejšie, tým sa ľahšie píšu skladby inšpirované nimi," dodáva Bezdeda, ktorý k piesni zverejnil aj minimalistický videoklip. Pôvodné plány natáčania v hlavnom meste sa kvôli pretrvávajúcej situácii súvisiacej s koronavírusom nemohli uskutočniť. Výsledkom je však príjemný čiernobiely videoklip zo štúdia, v ktorom Tomáš Bezdeda pieseň nahrával. 

Informácie a foto redakcii Hudba.sk poskytol Tomáš Bezdeda. Text správy sme doplnili a upravili.

Súvisiaci interpreti: Tomáš Bezdeda