Americká rocková kapela Papa Roach zverejnila dve nové skladby z očakávaného albumu Crooked Teeth. Jednou z nich je pieseň Born For Greatness, ku ktorej muzikanti predstavili aj lyric video. V druhej novinke s názvom Periscope hosťuje 31-ročná americká speváčka Skylar Grey.

Crooked Teeth sa dostane do predaja 19. mája a v základnej verzii bude obsahovať desať skladieb. Na deluxe verzii budú ďalšie tri piesne a taktiež druhé CD so záznamom koncertu v Detroite.

Kapela nahrávala nové skladby v Los Angeles, pričom producentsky sa na albume podieľali Nicholas "Ras" Furlong, Colin Brittain a Jason Evigan. Medzi hosťami je aj raper Machine Gun Kelly, ktorý sa čoskoro predstaví na Slovensku.

Papa Roach z novinky predtým predstavili single Crooked Teeth a Help, pričom k druhému menovanému zverejnili aj lyric video. Titulná skladba sa klipu dočkala ešte začiatkom februára.


Papa Roach vznikli v roku 1993 v kalifornskom meste Vacaville. V kapele momentálne pôsobia Jacoby Shaddix (spev), Jerry Horton (gitara), Tobin Esperance (basgitara) a Tony Palermo (bicie). Na konte majú albumy Old Friends From Young Years (1997), Infest (2000), Lovehatetragedy (2002), Getting Away With Murder (2004), The Paramour Sessions (2006), Metamorphosis (2009), The Connection (2012) a F.E.A.R. (2015).

Zdroj: SITA
Foto: Paparoach.com

Súvisiaci interpreti: Papa Roach