Spevák Adam Ďurica nedávno odohral špeciálny koncertný set, z ktorého vznikol kvalitný záznam aj s videom. Nechýba v ňom ani jeho aktuálny singel Fúkame, a práve túto skladbu sa z live session rozhodol zverejniť ako prvú. Fanúšikovia sa však môžu tešiť aj na ďalšie jeho hity v novom šate.


"Nahrávali sme v krásnom priestore Divadla Jána Palárika v Trnave. Spoločne so mnou hrá Stano Kociov na bicie a Richard "Rixo" Chovan na klávesy. Režisérom celého koncertu je Adam Pásztor," upresňuje Adam Ďurica. Beriem to trochu ako rozcvičku pred koncertmi, ktoré má čakajú teraz v apríli v pražskej Hybernii a v Brne v Sono Music Clube.

Pesnička Fúkame vyšla na Adamovom minuloročnom albume Naše hriechy. Autorom hudby je samotný spevák a text napísal Peter Riava.

Prečítajte si recenziu: Adam Ďurica má na novom albume Naše hriechy príťažlivo iný zvuk


Videoklip je súčasťou celej live session s názvom Aetter Acoustic, kde zaznejú aj skladby Jazero, Holubička, Zatancuj si so mnou a Naše hriechy v podobe, v akej ich ešte poslucháči nemali možnosť počuť.

"Ďakujem, všetkým zúčastneným sa skvelú atmosféru. Vznikla medzi nami dobrá synergia. Mladí ľudia s chuťou niečo vytvoriť ma inšpirovali, aby sme to urobili takto, netradične v trojici, a myslím, že sa podarilo, nám všetkým. Samozrejme na koncertoch budeme celá kapela, už sa na to tešíme, pretože to vyzerá na bohaté koncertné leto," uzatvára Adam Ďurica.

Jeden z prvých svojich ohlásených koncertov tohto leta odohrá spevák 4. augusta v Banskej Štiavnici.

Informácie a foto redakcii Hudba.sk poskytol Tomáš Karpel z vydavateľstva Universal Music. Správu sme upravili a doplnili.

Súvisiaci interpreti: Adam Ďurica