Richard Müller sa na budúci týždeň po vypredaných divadlách v Českej republike presunie na Slovensko na záverečnú časť Potichu Tour 2,5. Pred domácim publikom odohrá posledných osem koncertov výnimočného turné. Podľa reakcií českých médií a fanúšikov je spevák vo forme ako nikdy predtým.

Richard Müller, ktorý s týmto konceptom odohral už vyše 60 koncertov, čoskoro ukončí českú časť turné a "tiché" úpravy jeho najväčších hitov si budú môcť opäť vychutnať domáci fanúšikovia. V Bratislave odohrá vo štvrtok 10. mája dokonca dva koncerty v jeden deň.

"Na slovenských fanúšikov sa veľmi teším! Špeciálne spomienky mám na východoslovenské publikum. V Košiciach a v Prešove som zažil najväčšie a najúchvatnejšie koncerty mojej kariéry!" prezradil úradujúci Zlatý Slávik.

Velikán československej hudobnej scény si so sebou na turné vozí exkluzívneho hosťa – speváka Dana Bártu. "Dan predvedie štyri skladby a publikum ho plne akceptuje. Dokonca by som povedal, že jeho vystúpenie posunie atmosféru koncertu ešte ďalej," nešetrí chválou Richard Müller, ktorého zase chvália českí kritici. Nielen z hudobný výkon, ale aj za pódiovú charizmu.

"Rovnako ako na jeseň i teraz Richard zaujal svojimi 'spojovákmi' medzi piesňami a dokázal, že je jedným z mála spevákov u nás, ktoré nie sú v týchto príhovoroch trápny a toporný. Vypointované odkazy čarovali úsmevy u publika," uvádza Daniel Maršalík z iReport.cz.

Vstupenky na záverečné slovenské koncerty Potichu Tour 2,5 sú v predaji v sieti Ticketportal a v miestnych pokladniach divadiel a kultúrnych domov.

10. 5. - Bratislava, Istropolis o 17:30
10. 5. - Bratislava, Istropolis o 20:00
21. 5. - Piešťany, Dom umenia 22. 5. - Čadca, Športová hala
23. 5. - Ružomberok, Kultúrny dom Andreja Hlinku
24. 5. - Humenné, MsKS
25. 5. - Spišská Nová Ves, Reduta
26. 5. - Dolný Kubín

Informácie a foto pre Hudba.sk poskytla Nora Krchňáková z agentúry Propaganda House.

Foto: Milan Krupčík 

Súvisiaci interpreti: Dan Bárta, Richard Müller