Skupina Sám Sebou z východného Slovenska vydáva singel s názvom Každé ráno. Po úspechu predchádzajúcich singlov si chalani z kapely tentokrát pre svojich priaznivcov pripravili sviežu a tanečnú pieseň, ktorá v sebe urkýva peknú myšlienku. K novinke vznikol videoklip, do ktorého si členovia formácie prizvali aj svoje partnerky.

"Skladba Každé ráno vznikla niekedy na začiatku roka a rodila sa veľmi prirodzene a rýchlo. Chceli sme, aby skladba bola živá, tanečná, s jednoduchým refrénom. Myslím, že sa nám to podarilo a pieseň má už teraz za krátky čas skvelé ohlasy, z čoho sa veľmi tešíme. Už sa nevieme dočkať, kedy ju zahráme naživo svojim fanúšikom a poriadne sa na ňu vyskáčeme," hovorí spevák kapely Matúš Fifik.

O produkciu piesne sa už tradične postaral spevák kapely Sám Sebou spolu s producentom Vladom "Randym" Gnepom z Basem3nt recording studia. "Chceli sme, aby skladba od začiatku postupne rástla a po refréne prišla živá tanečná pasáž, ktorá sa ihneď vryje do ucha. Randy skladbu opäť výborne pozdvihol na vyšší level a dal jej veľmi kvalitný sound. Pevne veríme, že túto našu snahu poslucháči ocenia," pokračuje Matúš.


Nová skladba vychádza aj s videoklipom, o ktorý sa postarali chalani z Visualart - Newill media agency. "Spolu s chalanmi sme dostali nápad, že do klipu zahrnieme naše polovičky a vyberieme sa s nimi do prírody. Navštívili sme krásne miestna u nás na Spiši ako Spišský hrad, Tomašovský výhľad a vyhliadkovú vežu na Odorici. Vznikli z toho skvelé zábery, ktoré sme ešte obohatili o text piesne. Slovensko je veľmi krásna krajina, a tak sme to chceli do nášho vizuálu zahrnúť. Všetkým fanúšikom odporúčam tieto miesta navštíviť, niekedy si ani neuvedomujeme, aké bohatstvo máme doma na Slovensku," dodal Matúš Fifik.

Kapela Sám Sebou pochádza z Jamníka a na konte má doposiaľ tri štúdiové albumy. Medzi najväčšie hity kapely patria skladby Znova sa zamiluj, V šťastí aj nešťastí, Mám ťa rád, či Na čom záleží, ktoré dosiahli na YouTube miliónové videnia. Kapela momentálne pracuje na ďalších piesňach a pripravuje album, ktorý výjde ešte tento rok.

Informácie a foto redakcii Hudba.sk poskytol Matúš Fifik. Text správy sme upravili.

Foto: Patrik Novotný