Barbadoská speváčka Rihanna sa stala prvou ženskou interpretkou, ktorej desať skladieb presiahlo miliardu streamov. O radosť z úspechu sa hviezda podelila na svojom Instagrame. Toto prvenstvo je o to pôsobivejšie, že od vydania jej ostatného štúdiového albumu uplynulo už viac ako sedem a pol roka a nasledovník nahrávky Anti (2016) je stále v nedohľadne.

Aktuálne sa Rihanna naplno venuje rodine a materstvu a novú hudbu dávkuje fanúšikom len sporadicky. Minulý rok vydala piesne pre soundtrack Black Panther: Wakanda Forever – Born Again a Lift Me Up, ktoré sa umiestnili na 2. mieste v rebríčku Billboard Hot 100 a za druhú menovanú získala nomináciu na Oscara za najlepšiu pôvodnú pieseň.

Vo februári bola hviezdou Super Bowlu. Počas 13-minútového vystúpenia v polčase zápasu medzi Philadelphia Eagles a Kansas City Chiefs odhalila nežným pohladením svojho vypuklého bruška druhé tehotenstvo. Na nový album si tak budú musieť fanúšikovia barbadoskej umelkyne zrejme ešte nejaký čas počkať, no napriek tomu sa teší ich nepretržitej priazni, o čom svedčí aj jej aktuálny úspech.

Pozrite si najúspešnejích 10 skladieb Rihanny na Spotify v chronologickom poradí:

1. Umbrella (2007)

2. Love the Way You Lie (2010, spolupráca s Eminemom)

3. We Found Love feat. Calvin Harris (2011)

4. Diamonds (2012)

5. Stay (2013)

6. FourFiveSeconds (2015, spolupráca s Kanye Westom a Paulom McCartneym)

7. This Is What You Came For (2016, spolupráca s Calvinom Harrisom)

8. Needed Me (2016)

9. Love on the Brain (2016)

10. Work (2016)

Text: Hudba.sk (Zdroj: Billboard.com)

Súvisiaci interpreti: Rihanna