Muzikálový herec a spevák Thomas Puskailer má na konte ďalší úspech. V prestížnej televíznej hitparáde v Česku a na Slovensku Očko Chart preskočil s novým singlom aj Justina Biebera. Pieseň Live For The Moment je aktuálne na 3. mieste. Thomas navyše štartuje mimoriadne náročnú jeseň. V októbri a v novembri ide na dve turné naraz.

Paródia Slovak Showbiz For Beginners s hudbou Slavomíra Solovica a v réžii Eduarda Kudláča,  je úspešná a chcú ju hrať divadlá v rôznych mestách.  "Po tom, čo šou dostala stále angažmá v Divadle Nová scéna v Bratislave, čo je samo o sebe veľký úspech, prejavili o ňu záujem aj iné divadlá. Napríklad Divadlo Andreja Bagara v Nitre. Rozhodli sme sa preto urobiť turné po Slovensku. Diváci sa môžu tešiť na paródiu o hľadaní slávy, ktorá satirickou formou objasňuje pomery v slovenskom šoubiznise a zároveň vtipne odkryje to, čo sa deje "za oponou“. Naše predstavenie o tom, ako sa stať celebritou na Slovensku, sa ľuďom zatiaľ páči," teší sa vždy usmiaty producent šou Thomas Puskailer.

Bratislava, Lozorno, Stropkov, Humenné a Nitra. V týchto mestách uvidia diváci vtipnú šou Slovak Showbiz For Beginners. Thomas v nej hviezdi spolu s Martinom Madejom. Parodickou formou fanúšikom vysvetlia ako sa stať celebritou a priblížia im zákulisné pomery v slovenskom šoubiznise. Mladí umelci sú však nielen vtipní, ale chcú šíriť i dôležité a vážne posolstvá. Obaja účinkujú aj v Eco Mobility Tour, na ktorú vyrážajú paralelne so šou. Je to vlastne druhé kolo výchovných koncertov v rámci ekologického turné pre žiakov.

"Zatiaľ sa naše zábavné, interaktívne eko-predstavenia školákom páčili, tak dúfam, že to bude rovnaké aj v ďalších mestách. V tejto časti turné ich navštívime 15. Našim cieľom je ukázať deťom, že sa dá žiť aj v súlade so životným prostredím, naučiť ich o mobilite v mestách a ako chrániť našu krásnu planétu," dodáva zanietený ochranca prírody Thomas Puskailer.

Thomas Puskailer a Martin Madej budú na turné vyše mesiaca. Pre oboch je to náročné fyzicky aj psychicky, im to však neprekáža. "Som umelec a byť na cestách k tomu patrí. Teším sa a vychutnám si to. Kondíciu si budem udržiavať v hotelovom fitnescentre, beriem si yoga podložku, vždy nosím so sebou aj topánky na beh. Súčasťou našich turné je vždy i šport a niečo dobrodružné. Naposledy sme boli v ľanovom parku, v jaskyni a na eko-elektrobicykli. Určite si aj tentoraz doprajeme niečo podobné," vysvetľuje Puskailer.

Turné Slovak Showbiz For Beginners odštartovalo 2.10. v Bratislave a ďalšia časť Eco Mobility Tour 5.10. v Považskej Bystrici. Viac informácií o Slovak Showbiz For Beginners nájdete na www.slovakshowbiz.sk/program. Na Eco Mobility Tour sa môžu hlásiť školy z celého Slovenska. Podrobnosti o objednávaní nájdete na www.ecotour.sk.


Termíny Slovak Showbiz For Beginners
02.októbe - Bratislava Divadlo Nová scéna
25.október - Lozorno Centrum Kultúry
30.október - Stropkov Divadelná sála kultúrneho strediska 31.10.2015 Humenné Hotel Ali Baba
28.november - Bratislava Divadlo Nová scéna
04.december - Nitra Divadlo Andreja Bagara

Termíny Eco Mobility Tour
05.október - Považská Bystrica
06.október - Modra
07.október - Nové Mesto Nad Váhom
08.október - Dubnica Nad Váhom
09.október - Pezinok
19.október - Oravské Veselé
20.október - Bytča
21.október - Čadca
22.októbe - Kysucké Nové Mesto
23.október - Námestovo

Informácie a foto pre Hudba.sk poskytla Nora Krchňáková.

Súvisiaci interpreti: Thomas Puskailer