Travis Barker, bubeník americkej rockovej kapely Blink-182, odohral v sobotu v Las Vegas sólový koncert aj napriek horúčke a varovaniam paramedikov, aby vystúpenie radšej zrušil. Štyridsaťročný hudobník o tom informoval prostredníctvom sociálnej siete Facebook.

"Ďakujem všetkým, ktorí minulú sobotu prišli do klubu Hyde Bellagio na koncert a zvukovú skúšku. Mal som teplotu 104 (stupňov Fahrenheita, 40 stupňov Celzia, pozn. SITA), bolo mi zle od žalúdka a mal som závraty. Paramedici chceli, aby som koncert zrušil a šiel okamžite do nemocnice. Povedal som im, že budem hrať, až kým neodpadnem, nepovraciam sa alebo nezomriem. Mnohí z vás, ktorých som stretol počas zvukovej skúšky, prišli z Mexika, Austrálie a iných krajín, takže som vás nemohol sklamať. Odohral som celý set a vážim si vašu podporu," napísal hudobník.

Travis Barker je známy predovšetkým zo spomínanej formácie Blink-182, ktorej členom je od roku 1998 a vydal s ňou albumy Enema Of The State (1999), Take Off Your Pants And Jacket (2001), Blink-182 (2003) a Neighborhoods (2011). Okrem toho pôsobí napríklad aj vo formácii Transplants a na konte má tiež sólovú štúdiovku Give The Drummer Some (2011).

Prečítajte si: Blink-182 vydajú v roku 2016 nový album, tvrdí Travis Barker

Zdroj: SITA (Nme.com, archív)
Foto: Facebook.com/travisbarkerofficial

Súvisiaci interpreti: Blink-182