Slovenský spevák Peter Cmorik dnes ráno predstavil videoklip k singlu Premýšľam nad tebou. Vo videoklipe okrem neho účinkujú hlavní predstavitelia nového slovenského filmu Tak fajn! Romantická hudobná komédia bude mať v slovenských kinách premiéru vo štvrtok 12. júla.

Vo filme o trojici priateľov na nepodarenej dovolenke v Chorvátsku, kde je vždy niečo alebo niekto navyše, si v hlavnej úlohe zahrali s Marián Labuda mladší, Tomáš Palonder a Barbora Žilecká, ďalej v ňom účinkujú Marián Labuda starší, Zuzana Norisová, Andrea Járová či Zuzana Plačková. Režisérom a scenáristom snímky je Pavol Janík mladší, pre ktorého je to režisérsky debut.

Niekoľkonásobný Zlatý Slávik Peter Cmorik vydal singel Premýšľam nad tebou už na jeseň. Ešte pred vydaním ho fanúšikovia mali možnosť počuť na jeho koncertoch. "Po prvý raz sme vyskúšali model, že najprv skladbu hráme naživo a až potom nahrávame v štúdiu. Na koncertoch si ju ľudia obľúbili, a to ma veľmi teší," povedal v novembri o svojej piesni Cmorik.

S dokončením skladby mu pomáhal jeho niekdajší porotca zo súťaže Slovensko hľadá SuperStar Paľo Habera, ktorý počul podklady nahraté v štúdiu Babylon u producenta a hudobníka Juraja Kupca. Habera pomohol Cmorikovi s aranžovaním a mixovaním skladby. "S Palom sa výborne spolupracovalo. Bol to pre mňa inšpiratívny pobyt. Zo štúdia som odchádzal nadšený prácou aj výsledkom," opísal spoluprácu mladý hudobník.

Premýšľam nad tebou je druhým singlom z pripravovaného štvrtého albumu 32-ročného speváka. Tým prvým je pieseň Kam som rozum dal.

Peter Cmorik - Premýšľam nad tebou

Zdroj: SITA
Foto: Palo Janík

Súvisiaci interpreti: Peter Cmorik