V januári vydala speváčka Lara Morr svoj druhý singel s názvom Múza, ktorý sršal vášňou a sexepílom. Teraz predstavila novinku Poď tam so mnou, ktorá sa nesie v inom duchu než doteraz zverejnené skladby. Spieva v nej o ľudských vlastnostiach, má však pozitívny a tanečný vibe.

Texty si píše Veronika Morávková, pôsobiaca pod umeleckým menom Lara Morr sama. Hudbu zložil, rovnako ako v prípade predchádzajcich singlov, Marek Leždík zo skupiny Support Lesbiens, hudobnú produkciu má na starosti David Vostrý. "Skladba vychádza z atmosféry miesta, kde sa človek cíti sám sebou a slobodný. Tam, kde sa vyskytuje úprimný pocit šťastia," približuje myšlienku skladby Lara Morr.

Speváčka v skladbe spieva aj o manipulácii medzi ľuďmi a o tom, že sa medzi ľuďmi vytráca úprimnosť. Touto skladbou sa snaží v ľuďoch vzbudiť pocit a prehovoriť o tom, že v tom čo milujeme nájdeme ten pravý pocit šťastia. K novinke zverejnila aj videoklip, ktorý natočil Antonín Starý. Videoklip zachytáva viaceré miesta Prahy, kde speváčka momentálne žije. "Čo sa týka vizualizácie svojich klipov, väčšinou mám v hlave svoju jasnú predstavu, ako by mal videoklip vyzerať," dodáva speváčka.


Informácie a foto redakcii Hudba.sk poskytla Veronika Morávková. Text správy sme upravili. Viac informácií o speváčke nájdete na www.laramorr.com.

Foto: Marek Leždík