Spevák a skladateľ Denny Veselý predstavuje ďalšiu skladbu z projektu #Nočnájazda. Aktuálny singel s názvom Všetko stíchlo dostal aj videoklip s americkým nádychom. Točil sa v Prahe a zahral si v ňom aj známy český herec Jaromír Nosek.


Herca môžu diváci poznať z filmov Rebelové, Post Coitum, ROMing či Špindl. V klipe stvárnil rolu otca šikanovanej dievčiny. Pesnička Všetko stíchlo má mladých ľudí nakopávať v ťažkých chvíľach, ktoré občas v živote nastanú. Keď nie vždy ide všetko podľa plánov, treba si uvedomiť, že aj tak skôr či neskôr všetko stíchne, situácia sa zlepší a problém pominie. Stačí sa tomu postaviť čelom.


Aj to je dôvod, prečo je videoklip situovaný do prostredia americkej školy a školských lavíc, kde je bežné, že ľudia majú skúsenosti s rôznou formou šikany len pre to, že sú odlišní.

"Trackom chceme povzbudiť, nakopnúť (nemusí byť doslova ako vo vizuáli) človeka nech sa hecne a ukáže prostredník všetkým prekážkam, ktoré ho čakajú. A koniec koncov, keď chceme vidieť dúhu, musíme počítať s dažďom," prezrádza Denny Veselý o jeho najnovšom audiovizuálnom počine.

Informácie a foto redakcii Hudba.sk poskytol Denis Veselý. Text správy sme upravili.