Amerického rappera 50 Centa obvinili z výtržníctva a domáceho násilia voči jeho bývalej priateľke. Informoval o tom losangeleský prokurátor Mike Feuer. K incidentu medzi 37-ročným rapperom a nemenovanou ženou došlo 23. júna v jej byte v luxusnej štvrti Toluca Lake.

50 Cent svojej bývalej partnerke, s ktorou bol tri roky a majú spolu aj dieťa, údajne fyzicky ublížil a taktiež jej spôsobil škody na zariadení bytu v hodnote 7100 dolárov (v prepočte približne 5500 eur). Privolaní policajti našli v byte rozbitý nábytok, televízor, lustre a tiež rozhádzaný šatník. 50 Cent z bytu odišiel ešte pred príchodom policajtov. Formálne ho obžalujú 22. júla, v prípade dokázania viny mu hrozí až päťročný trest odňatia slobody a pokuta 46-tisíc dolárov (zhruba 35 500 eur).

Raper pritom pripravoval nový, v poradí už piaty, štúdiový album. Jeho názov je Street King Immortal a jeho vydanie sa pre nezhody s Interscope records odkladá už od roku 2011. Curtis James Jackson III. sa v jednom z rozhovorov vyjadril, že by to mal byť album prešpikovaný hviezdnymi spoluprácami. Okrem iných by to mali byť Alicia Keys, Adam Levine, Eminem, Chris Brown, Dr. Dre, Kendrick Lamar, Snoop Dogg a Ne-Yo.

Zdroj: SITA
Foto: Facebook.com/50cent

Súvisiaci interpreti: 50 Cent