Americká speváčka a herečka Jennifer Lopez priznala, že si v minulosti nebola istá svojimi speváckymi schopnosťami. Zmenilo sa to údajne až po narodení jej detí, keď začala pozitívne vnímať svoj talent.

"Bolo to po narodení detí. Najväčšia neistota sa týkala môjho spevu. Hoci sa predalo 70 miliónov kópií mojich nahrávok, myslela som si, že v tom nie som dobrá," povedala matka päťročných dvojičiek Maxa a Emmy, ktoré má so svojím bývalým partnerom Marcom Anthonym. "Keď som bola ešte s Marcom, pomáhal mi preniesť sa cez to. Stále mi opakoval, že som jediná, kto mi bráni v dosiahnutí plného speváckeho potenciálu," vysvetlila. "Trochu som dozrela a uvedomila som si, že môj úspech nie je omyl, pretože usilovne pracujem a viem, čo robím," dodala.

Štyridsaťštyriročná speváčka taktiež prezradila, že svoj nedávny koncert pre turkménskeho prezidenta Gurbunguliho Berdimuhamedova považuje za chybu. Berdimuhamedova totiž obviňujú z porušovania ľudských práv, a speváčka tak musela po súkromnom vystúpení čeliť kritike. "Viem, že keď vás ľudia vnímajú ako svoj vzor, musíte brať zodpovednosť za všetky svoje činy. Som človek, a samozrejme občas robím aj ja chyby," priznala speváčka.

Prečítajte si: Nezvaný hosť u Jennifer Lopez: V jej obrovskom sídle sa týždeň skrýval šialenec!

Zdroj: SITA (Digitalspy.co.uk)
Foto: AP Photo/Evan Agostini

Súvisiaci interpreti: Jennifer Lopez