Slovenský producent a DJ Milan Lieskovský aktuálne uvádza na trh svoj tretí štúdiový album s názvom Who I Am. Ako hostia sa na ňom objavia Mafia Corner aj spevák skupiny Polemic Petko.

"Pracoval som na ňom skoro dva roky a je to pre mňa zatiaľ najvyzretejší album. Snažil som sa opäť naznačiť, že mám rád multižánrovosť, aj keď prevažne obsahuje skladby tanečné v aktuálnom zvuku," uviedol Milan Lieskovský. Smerovanie nových skladieb naznačili už prvé dva tracky, ktoré vyšli počas leta. Výrazným bol singel Bakaara, z ktorého sa stal slovenský klubový hit a doteraz sa teší mimoriadnej pozornosti.

Nový album Who I Am je podľa jeho autora dielom, ktoré presahuje žánre. Obsahuje nielen aktuálny elektronický zvuk, ale aj niekoľko chilloutových skladieb. "Fanúšikovia už vedia, že sa v takýchto pesničkách doslova vyžívam. Obzvlášť mám rád pesničku, ktorá dala názov aj celému albumu," uviedol Lieskovský.


Producent sa nebojí ani spoluprác, ktoré sa na prvý pohľad môžu zdať zvláštne. Po spolupráci s uznávanou speváčkou ľudoviek, Darinkou Lačšiakovou, sa tentokrát pustil do ska a nahral spoločnú skladbu so spevákom obľúbenej slovenskej skupiny Polemic Petkom: "Mnohí zdvíhali prekvapene obočie, čo z toho bude. Myslím, že kombinácia veselých trúbok a tanečných beatov dopadla nad očakávania."

Milan Lieskovský patrí medzi najžiadanejších slovenských DJ-ov. Jeho skladby sú hitmi nielen v slovenských kluboch, ale hráva ich aj jeden z najuznávanejších svetových DJov Tiësto. Jeho skladbu Elenya dokonca hrali počas slávnostného odovzdávania Oscarov v Hollywoode. V domovskom Fun rádiu má mimoriadne úspešnú tanečnú reláciu Get Fun, s ktorou často vystupuje aj naživo. "Teším sa, že na akcie Get Fun chodí tak veľa fanúšikov. Je to obrovská podpora, ktorú vnímam a poháňa ma dopredu. Práve pre týchto ľudí som sa rozhodol vydať ako poďakovanie album Who I Am," uzavrel DJ.     


Informácie a fotografie pre Hudba.sk poskytla Katarína Vargová, PR manažérka Milana Lieskovského.

Súvisiaci interpreti: Milan Lieskovsky