Speváčka s nezameniteľným hlasom a charizmou Ewa Farna vydáva na prianie svojich fanúšikov nový výber hitov a výnimočných stretnutí na dvojalbume Singles & Specials. Album komplexne mapuje doterajšiu úspešnú kariéru speváčky, počas ktorej dokázala ovplyvniť niekoľko generácií.

Prvý album Singles obsahuje hity od Měls mě vůbec rád, cez Vánoce na míru až po emotívny duet s Davidom Stypkom - Dobré ráno milá. Na druhom CD nájdu fanúšikovia záznam z mimoriadnych live vystúpení a spoluprác s výnimočnými hosťami. BestOfka Singles & Specials vyšla v piatok 4. decembra ako CD a na všetkých streamovacích službách.

Tento album si fanúšikovia doslova vypýtali. "Fanúšikoom sa na koncertoch cnelo, že už jedny z prvých dosiek nie sú k dispozícii a sú vypredané. A tak sme urobili výber toho hudobne najzásadnejšieho pre moju kariéru a zostavili túto Singles & Specials dosku. Priaznivcom tak môže skrátiť čakanie na najnovšiu radovú, ktorú chystám a zároveň dať dôvod zaspomínať si na všetky tie chvíle, pri ktorých im mojej pesničky robili spoločnosť," hovorí Ewa Farna.


Vianočný online koncert už dnes

"Pre mňa je to poohliadnutie sa za 14 rokmi spievania a natáčania a pocitovo, ako by som to len opísala, asi ako by som si otvorila svoj denníček. Keď som naspievala prvý singel Měls mě vůbec rád mala som 12, dnes mám vlastnú rodinu, mám 27 a vydávam v podstate Best ofku. Je to krásny pocit. Tak snáď Vám tiež urobí radosť," dodáva speváčka a pozýva fanúšikov k počúvaniu toho najlepšieho z jej repertoáru.

Zároveň tiež pozýva na vianočný koncert s Karlovarským symfonickým orchestrom. Živý prenos koncertu priamo z hotela Ambassador v Karlových Varoch odvysiela formou livestreamu zadarmo 5. decembra na svojom facebookovom profile značka Coca-Cola aj samotná speváčka.


Informácie a foto redakcii Hudba.sk poskytol Tomáš Karpel z vydavateľstva Universal Music. Text správy sme doplnili a upravili.

Súvisiaci interpreti: Ewa Farna