Spoločnosť Walta Disneyho zverejnila novú verziu piesne Beauty and the Beast zo soundtracku očakávaného filmu Kráska a zviera, ktorý je novou verziou rovnomenného animovaného filmu z roku 1991.

Skladbu, ktorú do spomínaného animáku zložili Howard Ashman a Alan Menken, naspievala americká speváčka a herečka Ariana Grande so svojím kolegom Johnom Legendom.


Skladbu Beauty and the Beast pôvodne naspievala herečka Angela Lansbury, ktorá v rozprávke Kráska a zviera nahovorila pani Pottsovú. Následne pieseň nahrali Céline Dion a Peabo Bryson, pričom táto verzia sa nachádzala aj na soundtracku. Skladba získala Oscara, Zlatý glóbus a dve ceny Grammy.


Nové spracovanie klasického príbehu režíroval Bill Condon, pričom v hlavných úlohách sa predstavia Emma Watson a Dan Stevens. Okrem nich si v novinke zahrali aj Luke Evans, Josh Gad, Emma Thompson, Kevin Kline, Audra McDonald, Ian McKellen, Ewan McGregor, Stanley Tucci či Gugu Mbatha-Raw.

Snímka by sa mala dostať do slovenských kín 16. marca. Soundtrack, na ktorý inou piesňou prispela aj spomínaná Céline Dion, vyjde o šesť dní skôr.

Pozrite si nedávno zverejnený trailer:


Zdroj: SITA (Billboard.com)
Foto: AP Photo/Charles Sykes / Facebook.com/ArianaGrande

Súvisiaci interpreti: Ariana Grande, John Legend