Už tento štvrtok, 8. marca, vystúpi v bratislavskom Majestic Music Clube fínska rocková formácia Sunrise Avenue. Tá sa pred šiestimi rokmi preslávila singlom Fairytale Gone Bad z ich debutového albumu On the Way to Wonderland. Štvorčlenná formácia združená okolo speváka Samu Habera sa na Slovensku predstaví už po druhýkrát, tentokrát predstaví svoj najnovší album.

Skladby z nahrávky Out of Style, ktorá vlani vyšla v sedemdesiatich krajinách, budú podľa Sunrise Avenue nosnou časťou koncertu. Na svoje si však prídu aj fanúšikovia starších albumov On the Way to Wonderland (2006) a Popgasm (2009), ktoré fínski rockeri určite neopomenú.

Za prvý singel z novej platne s názvom Hollywood Hills si štvorica dosiaľ prevzala zlaté platne v Nemecku, Švajčiarsku, Grécku, Rakúsku a taktiež v domácom Fínsku. V rámci aktuálneho turné sa skupina okrem Bratislavy predstaví aj v Budapešti, Prahe a vo Frankfurte. Vstupenky na bratislavský koncert je ešte stále možné zakúpiť v predpredajovej sieti Eventim za cenu 22 €.

Sunrise Avenue - Hollywood Hills

Sunrise Avenue - Fairytale Gone Bad

Informácie a fotografie pre Hudba.sk poskytol Tomáš Karpel.

Súvisiaci interpreti: Sunrise Avenue