Už o niekoľko týždňov Paľo Habera s kapelou Team vyrazí na veľké halové turné, aby po niekoľkých rokoch opäť slovenským fanúšikom pripomenul svoje najväčšie hity. Keďže koncertov Teamu je ako šafranu, dáva si na nich vždy veľmi záležať. Na májovom turné vystúpi na špeciálnej scéne a s hudobným hosťom, ktorému v poslednej dobe "ide karta".

Turné odštartuje už v prvý májový deň v Prievidzi a celkovo sa Pavol Habera a Team predstavia v piatich slovenských mestách, pričom v Bratislave pre veľký záujem museli pridať ešte jeden koncert. Fanúšikovia sa majú na čo tešiť, koncerty prepracované do posledného detailu.

"Celá scéna, technika a vybavenie sú špeciálne a spĺňajú akékoľvek svetové parametre. Nebudú chýbať obrovské obrazovky a výborné svetlá sú pre našu skupinu už niekoľko rokov úplnou samozrejmosťou," hovorí Habera, ktorý si na koncerty pozval aj zaujímavého hudobného hosťa. Je ním talentovaný spevák a skladateľ Peter Aristone so svojou skupinou, ktorý už absolvoval veľké turné s Davidom Kollerom a aktuálne boduje s piesňou Gold, ktorej videoklip sa dostal do vysielania americkej televízie MTV U.

V rámci turné odznejú pesničky, ktoré budú prierezom tvorby Paľa Haberu a Teamu. "Keďže tie naše kariéry sú vlastne dve, tak ako vždy máme problém vybrať pesničky, ktoré budeme hrať. Ale mám taký pocit, že to, čo naši fanúšikovia čakajú, to aj dostanú. Bude to zase super koncert, kde najpodstatnejšiu úlohu hrajú práve naše pesničky," dodal Habera.

Termíny slovenských koncertov Habera & Team 33 Tour 2016:

1. 5. - Prievidza, Zimný štadión
4. 5. - Košice, Steel aréna
6. 5. - Poprad, Zimný štadión
11. 5. - Bratislava, NTC
12. 5. - Bratislava, NTC

16. 5. - Martin, Zimný štadión

Redakciu Hudba.sk informovala Danka Šoporová z agentúry Access Production.

Foto: Trio Production

Súvisiaci interpreti: Team