Koncertný večer Nouveau.Nu Nights, na ktorom sa v nedeľu 13. mája predstaví kultová britská skupina Tindersticks, sa presúva na neskoršiu hodinu. Organizátori sa rozhodli posunúť začiatok pre Majstrovstvá sveta v ľadovom hokeji, aby aj fanúšikom hokeja a dobrej hudby vyšli v ústrety.

Brány Ateliéru Babylon sa v nedeľu 13. mája otvoria o 21:00. Večer začne vystúpením francúzskeho multiinštrumentalistu a skladateľa Thomasa Belhoma. Po ňom na pódium nastúpi headliner večera, britská skupina Tindersticks, ktorá vo svojej tvorbe spája prvky alternatívneho rocku, jazzu, soulu i filmovej hudby.

Diváci sa na bratislavskom koncerte môžu tešiť nielen na známe skladby z posledných dvoch dekád, ale aj na svieže novinky z nového albumu The Something Rain, ktorý vyšiel vo februári a zožal mimoriadne pozitívne kritiky.

Časový harmonogram Nouveau.Nu Nights:

21:15 - Thomas Belhom
22:15 - Tindersticks

Vstupenky sú v predaji v predajných miestach siete Ticketportal. Nouveau.Nu Nights prináša Agentúra Duna a OZ Vresk Factory, ktoré v minulom roku prinieslo na Slovensko napríklad koncerty Ólafura Arnaldsa, Finka či Hidden Orchestra.

Tindersticks - Black Smoke

Tindersticks - Are You Trying To Fall In Love Again?

Tindersticks v Barcelone (záznam koncertu, 2012)

Informácie pre Hudba.sk poskytol za organizátorov Miro Lánik. Viac na vresk.sk.

Foto: Facebook.com/tindersticksofficial

Súvisiaci interpreti: Tindersticks