Populárny spevák si pre fanúšikov pripravil letné prekvapenie! Ako hosť Pavla Danišoviča v šou "Music à la Peter Nagy" sa vráti na miesto, kde kedysi nahral prvý slovenský unplugged album. V Štúdiu L+S sa predstaví nielen ako hudobník, ale bude mať priestor ukázať aj svoje rečnícke schopnosti a zmysel pre humor.

Peter Nagy je nielen špičkový muzikant, ale aj výborný zabávač! So šarmom súka jeden vtip za druhým, čím dokáže rozosmiať naozaj každého. Presvedčiť sa o tom môžete už 14. júla, kedy vystúpi ako hosť Pavla Danišoviča v divadelnej hudobnej talkshow Music à la Peter Nagy. Štúdio L+S totiž ako jedno z mála divadiel v lete neprázdninuje.

"Som rád, že už tretiu sezónu sa môžeme stretávať s našimi divákmi aj počas prázdnin v rámci podujatia Leto v Štúdiu L+S. Okrem toho najlepšieho z nášho repertoáru ponúkame aj koncerty. Teší ma, že príde aj Peter Nagy osobne a s gitarou. Ale aby tam nebol celkom sám, pridám sa aj ja. Žiadne strachy, spievať nebudem. Budeme sa popri hudbe aj rozprávať. Peter má nielen veľa hitov, ale i zaujímavý životný príbeh, o ktorom sa toho veľa nevie," vraví riaditeľ Štúdia L+S Pavol Danišovič.

Prečítajte si: S Petrom Nagyom po 30 rokoch: Preslávil sa ako rocker, dušou je stále pesničkár

Slovenská hudobná legenda má k tomuto priestoru výnimočný vzťah. Práve v Štúdiu L+S totiž nahral prvý slovenský unplugged album. "Vôňa divadelnej histórie ma vždy očarí. Okrem iného som tu s kapelou Indigo hrali dve divadelné sezóny komorný koncertný program a na záver sme to celé nahrali. Tak vznikol prvý slovenský živý album Peter Nagy v Štúdiu S. Fanúšikovia určite poznajú tiché piesne Kto sme alebo Čo je viac?, prípadne duety Motýle zblízka s Vašom Patejdlom či Zabudnuté ciele s Pavlom Hammelom. Štúdio L+S má divadelnú charizmu, aspoň pre mňa určite," spomína Peter Nagy. 

Spevák, skladateľ a textár sa na šou Music à la Peter Nagy naozaj teší. Sľubuje, že poodkryje čo-to zo svojej minulosti, ale tiež zo svojej životnej filozofie. "Som rád, že sa môžem znova, aspoň na chvíľu, vrátiť na miesto činu. Pavol Danišovič je skvelý a vtipný moderátor, poznáme sa ešte z čias, keď bol šéfdramaturgom slávneho Rock FM rádia. Som rád, že budem ďalšou 'obeťou' jeho hudobnej talkshow Music à la carte. Na mojom aktuálnom live DVD Peter Nagy: 30 rokov na scéne som oživil pieseň Čo je viac?, ktorá pochádza práve z albumu Peter Nagy v Štúdiu S. Téma márnosti naháňačky za negatívnymi informáciami, peniazmi a úspechom je znova výsostne aktuálna. Ideme 200-kilometrovou rýchlosťou a mne sa to nepáči. Preto som znova túto pieseň zaradil do koncertného programu. A zahrám ju aj v Štúdiu L+S," uzatvára Peter Nagy.

Vstupenky:  Predpredaj.sk


Informácie a fotografie redakcii Hudba.sk poskytla Nora Krchňáková z agentúry Propaganda House. Viac sa dozviete na oficiálnej stránke Petra Nagya www.facebook.com/PeterNagyOfficial alebo na webe divadla www.studios.sk.

Foto: archív Petra Nagya

Súvisiaci interpreti: Peter Nagy