Džezová pianistka, skladateľka a speváčka Diana Krall v Bratislave 30. novembra nevystúpi. Informovali o tom organizátori koncertu. Dôvodom je podľa XL group časový konflikt, pre ktorý sa manažment hudobníčky rozhodol zrušiť päť jej koncertov.

"Diana Krall pripravuje novú tour na rok 2013. Dúfame, že budúcoročné turné bude zahŕňať aj Slovensko," vyjadrili sa organizátori vo vyhlásení. Ďalej uviedli, že fanúšikovia kanadskej umelkyne môžu vstupenky vrátiť tam, kde si ich zakúpili.

Speváčka svojich fanúšikov sklamala, hoci sa nedávno vyjadrila, že sa na svoj druhý koncert na Slovensku veľmi teší. "Keď som u Vás bola naposledy (november 2009, pozn. red.), cítila som sa ako doma. Moji predkovia pochádzali z východného Slovenska. Žiaľ, nepoznám žiadnu pieseň vo Vašom jazyku, no poviem Vám, že môj starý otec ich zvykol spievať často, tentokrát skúsim nejakú zaspievať," odkazovala ešte pred pár týžňami svojim priaznivcom na Slovensku pôvabná hudobníčka.

Plánovala dokonca so sebou zobrať aj svoje deti. "Do Bratislavy sa už teraz veľmi teším, pretože publikum u Vás bolo ohromné. Beriem zo sebou aj svoje deti dvojčatá Dextera Henryho Lorcana a Franka Harlana Jamesa, aby spoznali aj oni kúsok svojej histórie a miesta odkiaľ pochádzajú ich predkovia," dodala speváčka, ktorá okrem prípravy vlastného albumu tento rok stihla aj hosťovanie na najnovšom albume Paula McCartneyho s názvom Kisses On the Bottom (2012).

Diana Krall - Almost Blue

Zdroj: SITA
Foto: Dianakrall.com 

Súvisiaci interpreti: Diana Krall