Český spevák a producent Marco Lauren vydáva nový singel Papírový srdce spolu s videoklipom. Interpret v ňom kombinuje elementy moderného popu, R&B a hip-hopu, a to všetko zabalené v charizmatickej melanchólii a svojráznej lyrike. K tomu pribalil hutný basový zvuk, hip-hopový podklad, romanticko-melancholické gitary a osemdesiatkové synthetizátory.

"Celý koncept Papírovýho srdce reflektuje krehkosť ľudských vzťahov. Ľahko sa pretrhnú, zlomia, ale na druhú stranu sa dajú zlepiť späť dohromady. Prišlo mi to ako zaujímavá myšlienka, podľa mňa sa s tým každý človek v určitej miere dokáže stotožniť. Papírové srdce je taký symbol," dodáva Marco Lauren. Videoklipu sa ujali študenti filmovej fakulty zlínskej Univerzity Tomáša Baťu - Matěj Hrudička, Daniel Szczotka, Daniel Drdla a Tadeáš Růžička.

Marco Lauren začal vydávať anglickú tvorbu už v roku 2017, ale momentálne sa sústredí na hudbu písanú v českom jazyku. Piesne si sám skladá, nahráva a produkuje. Minulý rok pritiahol pozornosť romanticky ladeným singlom Karamel. Mladý a ambiciózny producent so svojou podmanivou melanchóliou a svojráznou prezentáciou na sociálnych sieťach sa pomaly, ale iste dostáva do povedomia domáceho publika.


Informácie redakcii Hudba.sk poskytol Petr Řičánek. Text správy sme upravili.

Foto: Facebook.com/marcolaurenmusic