Keďže sa roztrhlo vrece so zaujímavými bulvárnymi správami, niektoré z nich vám prinášame pekne pohromade. Najvtipnejšia sa týka problémového už-nie-tínedžera Justina Biebera, ktorého hit zachránil život ruskému rybárovi. Dozviete sa tiež, prečo Katy Perry najradšej randí so slávnymi mužmi, či kto nechtiac pripravil o život speváka The Doors.

Justin Bieber sa opäť dostal na titulky bulvárnych médií, tentoraz však bez vlastného pričinenia. Svetové médiá uprostred uhorkovej sezóny zaujal neuveriteľný príbeh ruského rybára Igora Vorožbicinova, ktorému zachránila život jeho pieseň Baby. Z rybárovho mobilného telefónu začala totiž hrať vo chvíli, keď ho napadol medveď. Zviera sa zvonenia zľaklo a dalo sa na útek. Kuriozitou je, že na trhu sú aj plyšové medvedíky oblečené v tričkách s bieberovskými nápismi.

42-ročného muža napadol medveď krátko po tom, ako na severe Ruska zaparkoval auto a kráčal k miestu, kde chcel chytať ryby. Najprv vraj dostal silný úder do chrbta a než sa stačil spamätať, zviera už stálo nad ním. "Neveril som šťastiu, ktoré ma postretlo, keď zazvonil telefón a on ušiel. Viem, že tento typ zvonenia nie je každému po chuti, no vnučka mi ho do telefónu dala zo žartu," vyjadril sa Vorožbicin, ktorý chce zrejme zakryť skutočnosť, že patrí k Belieberom. Zranenému mužovi neskôr pribehol na pomoc ďalší rybár, ktorý počul jeho krik. Muž utŕžil niekoľko škrabancov a pomliaždenín na tvári, krku a hrudi, útok divého zvieraťa však prežil a postupne sa z neho zotavuje.

Mimochodom, videoklip Baby je druhým najsledovanejším videom na Youtube, len nedávno prekonal miliardovú hranicu prehratí. Má však až 4 milióny negatívnych hodnotení, oproti 2,4 miliónom pozitívnych. V anglických médiách sa v titulkoch správy o medveďovi skloňovalo napríklad slovo unBEARable, veľmi trefné. Vypočujte si skladbu, z ktorej sa obracia žalúdok aj divým šelmám.


Katy Perry: Radšej randím so slávnymi mužmi

Americká speváčka pre magazín Rolling Stone prezradila, prečo má radšej vzťahy so slávnymi mužmi. Ako uviedla, má za sebou vzťahy aj s necelebritami, tie však príliš nefungovali. "Nie, že by museli byť slávni, ale keď sú z rovnakého biznisu, viac vám rozumejú," vysvetlila 29-ročná interpretka, ktorá v rámci svetového turné k albumu Prism vystúpi vo februári 2015 prvýkrát aj na Slovensku.

Práve v súvislosti s náročným obdobím počas turné vyžaduje špeciálne pochopenie od svojich partnerov. "Chápu únavu po koncerte, keď vás vyčerpáva turné alebo sa nevydarí interview. Poznajú všetky vstupy a výstupy, takže vám stačí prísť domov s určitým výrazom na tvári a vedia, čo je vo veci. Potom už nemusíte všetko vysvetľovať, čo zaberie ďalšie dve, tri hodiny," pokračovala. "Vždy ma priťahuje ktokoľvek, kto rozumie sile hudby," prezradila tiež Perry, ktorá sa začiatkom roka rozišla s hudobníkom Johnom Mayerom. Predtým bola krátko manželkou britského komika Russella Branda.

TIP: Chcem sa pridať k iluminátom, žartuje Katy Perry

Morrisona zabil môj expriateľ, tvrdí Marianne Faithfull

Britská speváčka a herečka Marianne Faithfull pre magazín Mojo vyhlásila, že frontmana kapely The Doors Jima Morrisona zabil jej expriateľ. 67-ročná hudobníčka priblížila, že ona a jej vtedajší partner, drogový díler Jean de Breiteuil cestovali v lete 1971 do Paríža, kde sa vtedy zdržiaval aj Morrison. Po príchode do metropoly jej Breiteuil povedal, že musí Morrisona navštíviť v jeho apartmáne. "Cítila som problémy," spomínala Faithfull, ktorá v osudnú noc 3. júla 1971 zostala na hoteli a sama užila drogu. "On šiel za Jimom Morrisonom a zabil ho. Teda, som si istá, že to bola nehoda. Chudák. Dávka bola asi silná. Áno, zomrel. A ja som o tom netušila," uviedla speváčka. "Všetci spojení s jeho smrťou sú mŕtvi. Okrem mňa," dodala tiež.

Faithfull si počas rozhovoru zaspomínala aj na ďalšiu interpretku, ktorá umrela na predávkovanie drogami, Amy Winehouse. "Amy bola veľmi opatrná. Vedela, že to o nej viem a nechcela, aby som čokoľvek povedala. Neviem, čo som mohla urobiť okrem toho, že by som ju chytila a zatriasla ňou. 'Ty malá hlupaňa! Preber sa!'", povedala Faithfull o speváčke, ktorá rovnako ako Morrison skonala vo veku 27 rokov. 

Kráľa popu opäť obvinili zo sexuálneho zneužívania

Michael Jackson sa zrejme obracia v hrobe, keďže ho opäť obvinili zo sexuálneho zneužitia. Žalobu na hudobnú legendu podali v pondelok právnici 36-ročného Jamesa Safechucka, ktorý tvrdí, že ho kráľ popu zneužíval po tom, čo spolu v 80. rokoch nakrútili reklamný spot. Safechuck mal vtedy desať rokov.

"Jackson sa vypočítavo snažil Safechucka a jeho rodičov presvedčiť o svojej ochrane a serióznosti, no pravda bola iná," píše sa v žalobe. "Jacksonovi sa podarilo sexuálne zneužiť Safechucka, pričom ho tiež presvedčil o tom, že ide o lásku. Po prvom incidente začal Safechuck pravidelne spávať v posteli obžalovaného, až do konca turné Bad v roku 1988," pokračuje súdny dokument, ktorý tiež uvádza, že spevák zneužil Safechucka počas štyroch rokov takmer stokrát.

Právnici zastupujúci spevákovu pozostalosť obvinenia odmietajú. Súd medzičasom požiadali, aby žalobu zrušil. "Veríme, že súd zamietne tvrdenia pána Safechucka, ktorý sa chce len obohatiť," povedal pre portál E! Online právnik Howard Weitzman. "Táto osoba prišla s obvineniami päť rokov po úmrtí speváka, viac ako dvadsať rokov po údajných udalostiach, a ktorá už raz pod prísahou vypovedala, že ju Jackson nijako nezneužil," dodal tiež Weitzman. Súd sa bude prípadom zaoberať 4. septembra. 

Zdroj: SITA (Nypost.com, Rollingstone.com, Mojo4music.com, Independent.co.uk)
Foto: Mirror.co.uk

Súvisiaci interpreti: Justin Bieber, Katy Perry