Klip k pesničke Horúca láska je pilotným singlom debutového albumu Lukáša Adamca. Na Youtube dosiahol za krátky čas na slovenské pomery zaujímavý počet zhliadnutí, pesničku rotujú aj slovenské rádiá. Videoklip vznikal v rómskych osadách, je v ňom aj typická cigánska svadba.

"Albumu sa celkom darí, čomu sa teším, lebo je to prvý raz, čo sa mi na tomto poli osobnej tvorby podarilo niečo väčšie, čo počujú ľudia. Osobne sa mi veľmi páči, som z neho šťastný," poznamenal Lukáš Adamec. O pesničke Horúca láska povedal, že nebola písaná ako letný hit. "Hoci ľudia ju tak poňali. Má síce ten nádych, no nebola za týmto účelom robená," uviedol 30-ročný Košičan.

Videoklip k nej vznikol v rómskych osadách Svinia a Poštárka. "Ľudia odtiaľ boli na nás veľmi milí a výborne spolupracovali. Nemali sme žiadne problémy. Mnohých zaujíma, čo sa dialo, ale musím povedať, že to bolo super. Tí ľudia sa vedeli baviť a tešili sa, že sme prišli práve k nim. Zaujímavé je, že prežívajú v takých podmienkach, v akých prežívajú a aj tak prežijú a stále majú dostatok energie na to sa zabaviť. Ja si vážim ľudí, ktorí majú v sebe nejaký oheň," podotkol Adamec.


Prečítajte si: Lukáš Adamec má v klipe cigánsku svadbu a zlomené srdce. Je z toho hit

To, že klip za dva týždne dosiahol na Youtube takmer 300-tisíc zhliadnutí, ho teší. V tejto chvíli už pracuje na ďalšom singli a videoklipe a chystá i niekoľko koncertov počas jesene. "Koncom októbra a v novembri by som chcel vyraziť aj na turné. To ešte riešime, ale treba tento album oficiálne uviesť do sveta a v rámci toho by som bol rád, keby skladby z neho ľudia počuli aj naživo," povedal.

Leto trávi Lukáš Adamec doma s rodinou. "Keď je takto pekne, ako je teraz, tak sme všetci spolu pri vode. Keď nemám prácu, som s deťmi a so ženou. Na dovolenku však momentálne odísť nemôžem. Milujem síce zvuk mora a jeho vôňu, ťahá ma to tam, no momentálne je tu viac faktorov, prečo tam ísť nemôžem. Každý týždeň mám niečo, prečo tu musím byť," povedal v rozhovore pre agentúru SITA.



Zdroj: SITA, leh
Foto: PR

Súvisiaci interpreti: Lukáš Adamec