Košická Angels aréna bola v utorok večer (5.12.) miestom Vianočného koncertu Adama Ďuricu. Do metropoly východu si Ďurica pozval aj hostí, boli nimi známe tváre Emma Drobná, Zuzana Smatanová, Peter Bič Project, Aleš Jenis a moderátor Milan Junior Zimnýkoval.

Do setlistu špeciálneho koncertu zaradil Adam Ďurica svoje najväčšie hity, no nechýbali ani obľúbené vianočné skladby. Počas večera zazneli piesne Pohľad pre bohov, Fúkame, Pravdupovediac, Spolu, Neľutujem, Vietor, Dovtedy, známy hit Karola Duchoňa Mám ťa rád, Mandolína, Zatancuj si so mnou a ako prídavok ponúkol skladbu Holubička a vianočnú koledu Daj Boh šťastia.

S Emmou Drobnou si Adam zaspieval duet Naše hriechy a so Zuzanou Smatanovou pesničku Miesta. Domáca košická formácia Peter Bič Project zahrala dva svoje hity Nedívaj sa tak a Stoj a barytonista Aleš Jenis sa uviedol piesňou Dar vianočný.

O úspech koncertu sa mierou nemalou zaslúžila aj silná zostava hudobníkov, ktorú viedol Oskar Rózsa. Spolu s ním Adama sprevádzali Eugen Vizváry, bratia Michal a Štefan Bugalovci, Marcel Buntaj a huslista Fero Jano (Peter Bič Project). Viac ako dve hodiny koncertu ubehli rýchlo a kapela spolu s fanúšikmi vytvorili skvelú, srdečnú atmosféru.

"Vianočné koncerty sú takou dobrou bodkou a zároveň aj výzvou na koniec tohto roka. Je to projekt, ktorý sme pripravovali prakticky celý rok, sú tu tí najlepší slovenskí hudobníci, sú to moji priatelia, moji hudobní hostia, takže je to akýsi ideálny večer pre mňa, pretože je to už taký náročnejší projekt. Chcel som, aby to bol špeciálny koncert, zážitok pre ľudí, takže je to bohatý koncertný večer a tešíme sa," povedal pre TASR Ďurica.

Na podobný koncert sa môžu tešiť fanúšikovia aj dnes v bratislavskej NTC aréne. Stále je možnosť kúpy vstupenie v sieti Predpredaj.sk.

Zdroj: TASR (Hudba.sk edit)