Blížiaca sa zimná verzia najväčšieho slovenského tanečného festivalu, zameraného na drum 'n' bass a dubstep, sa po prvýkrát odohrá v hlavnom meste Slovenska, a to už 19. januára v priestoroch Refinery Gallery.

Absolútnym headlinerom festivalu bude anglický producent Sub Focus, ktorý sa preslávil skladbami ako Rock It, Timewarp či Out the Blue. Jeho vystúpenie bude doplnené o vokálny doprovod od jeho dvorného MC ID. Ďalšími účinkujúcimi budú už legendárna anglicko-nórska dvojica Calyx & TeeBee, ktorej posledný album All or Nothing bol ohodnotený ako najlepší DnB počin za rok 2012, a mladý Angličan Culture Shock.

Druhé pódium prinesie na Slovensko holandskú párty značku Blackout, ktorej tvorcami sú členovia amsterdamskej trojice Black Sun Empire. Tí si ako hostí na tento večer prizvali nemecké duo Phace & Misanthrop a experimentátora Dub Phizix.

Okrem menovaných headlinerov v tento večer vystúpi aj početný zoznam DJov z Poľska, Čiech a samozrejme i reprezentantov domácej scény. Na návštevníkov čakajú na oboch pódiách kvalitné sound systémy a výkonná svetelno-laserová šou doplnená o veľkoplošné LED projekcie.

Sub Focus - Out the Blue feat. Alice Gold

Calyx & TeeBee - Elevate This Sound

Informácie a fotografie pre Hudba.sk poskytol Jozef Šiarik z agentúry Site Production.

Súvisiaci interpreti: Sub Focus