Slovenská alternatívno-metalová kapela Rust2Dust, ktorá v roku 2009 vstala z popola vtedajšej úspešnej bratislavskej skupiny Rumbrurax, prechádza v súčasnosti personálnymi zmenami. Pôvodnú zostavu po rokoch opustili hneď dvaja jej členovia.

"Zmena je život a zmena nás prišla navštíviť aj do našej skúšobne. Nastal čas, kedy rodina, práca a povinnosti prinútili našich dlhoročných priateľov, skvelých muzikantov a bratov opustiť Rust2Dust. Riško a Semish už s nami nebudú zdieľať rovnaké pódium a naloženú dodávku. Aj týmto im chceme zaželať veľa úspechov v osobnom živote a poďakovať im za úžasné a neopakovateľné zážitky a rovnako aj za dlhoročný hudobný prínos v R2D," prezrádzajú podrobnosti o zmenách zostávajúci členovia formácie.

Voľné posty gitaristu a basgitaristu obsadili Michal Kolejak a Ernő Csonga. Ako samotní členovia uviedli, nová krv v kapele potvrdila, že ich vášeň k hudbe napriek zmenám neopadla a že ich to stále rovnako baví. Obaja pôsobili v kapele [sic]. Na záver formácia poodhalila svoje najbližšie plány. "Už teraz sa môžete tešiť na nový materiál, ktorý čoskoro vypustíme. Máme veľké plány, niečo sme už nahrali," dodávajú na záver.

Informácie a foto pre Hudba.sk poskytol Marek Matejov z  Rust2Dust. Text správy bol upravený redakciou. 

Súvisiaci interpreti: Rust2Dust