Stálica hudobného neba, taliansky spevák Eros Ramazzotti, už o pár dní poteší svojich slovenských fanúšikov. Vo štvrtok 9. mája zavíta do Slovnaft arény v Bratislave v rámci NOI World Tour 2013. Organizátorov koncertu prekvapil veľkosťou svojej produkcie, ktorá z hľadiska technických požiadaviek prekonáva aj najväčšie hudobné hviezdy.

Slávny taliansky spevák a idol mnohých žien Eros Ramazzotti prichádza na Slovensko s veľkolepou šou, na akú sa nezabúda. Nielenže so sebou privezie na sedemnástich kamiónoch veľké množstvo techniky, ale zaostávať nebude ani v odbere elektrickej energie na chod množstva veľkoplošných obrazoviek umiestnených v rámci celej scény, ktorým výrazne predčí produkcie najväčších svetových hviezd ako sú Beyoncé či Depeche Mode. 

Jeho technické požiadavky boli pre organizátorov prekvapujúce a na "indoor" koncert dosť nezvyčajné. Všetko tak nasvedčuje tomu, že sa naozaj máme na čo tešiť. V predaji je už len pár desiatok vstupeniek, takže atmosféra na koncerte bude určite výnimočná. Presvedčiť sa o tom budete môcť sami už 9. mája v bratislavskej Slovnaft aréne (Zimný štadión Ondreja Nepelu).

Vstupenky:  Predpredaj.sk


Zdroj: XL Promotion
Foto:  PR / XL promotion

Súvisiaci interpreti: Eros Ramazzotti