Grape festival 2015 sa uskutoční 14. a 15. augusta, teda v rovnakom termíne ako doteraz. Spolu s touto informáciou včera organizátori zverejnili aj aftermovie plné usmiatych mladých ľudí, kvetov a pôsobivých záberov zo vzduchu či priamo z pódií.

"Už pred vyše mesiacom sme pomaličky začali s prípravami na nový ročník, je toho pred nami veľa a chceme sa čo najlepšie pripraviť na leto. Chystáme viacero vylepšení, veríme, že sa nám všetko podarí k čo najväčšej spokojnosti návštevníkov," hovorí za organizátorov Ján Trstenský.

Ako dodáva, prvá limitovaná séria vstupeniek (1000ks) za cenu 30 eur, by sa mala začať predávať v priebehu budúceho týždňa, klasické lístky potom o pár týždňov neskôr. Kapacita ostáva rovnaká, čiže 10-tisíc platiacich návštevníkov. Tento rok bol festival vypredaný.

TIP: Grape je ako malý festivalový raj pre mladých. Pozrite si fotoreport

Grape festival 2014 Zdroj: Marko Erd

Spolu s infom o ďalšom ročníku sa môžu fanúšikovia obzrieť za tohtoročným vydaním festivalu, na ktorom sa ako hlavné hviezdy predstavili Editors, La Roux či Klaxons. Práve pieseň posledných menovaných (There Is No Other Time) znie v oficiálnom aftermovie, ktorého režisérom je Robo Ludrovský

Pokiaľ sa vám ročník 2014 páčil, môžete festivalu vyjadriť podporu v hlasovaní Europe Festival Awards v kategórii Najlepší malý festival (Best Small Festival). Nominované sú aj ďalšie slovenské podujatia, viac info TU.


Informácie pre Hudba.sk poskytol Ján Trstenský, PR manažér a spoluorganizátor Grape festivalu. Viac na www.facebook.com/grapefest.

Foto: Marko Erd - Hudba.sk

Súvisiaci interpreti: Klaxons