Britská speváčka M.I.A. sa rozišla so snúbencom Benjaminom Bronfmanom. Hviezda so srílanským pôvodom teraz trávi čas najmä v rodnom Londýne, kým Bronfman s ich spoločným dvojročným synom Ikhydom Edgarom Arularom žijú v New Yorku. Tam sa o neho stará aj Bronfmanova matka - filantropka Sherry Bronfman.

Podľa nepotvrdených informácií sa speváčka so synom stýka len veľmi zriedka a stáva sa, že ho nevidí aj viac ako šesť týždňov. Tridsaťšesťročná M.I.A. má s 29-ročným Bronfmanom spoločný dom v Los Angeles, no ani jeden z nich sa v ňom väčšinou nezdržiava. Speváčka s občianskym menom Mathangi Arulpragasam sa v nedeľu postarala o pozornosť médií na celom svete, keď počas polčasovej prestávky Super Bowlu ako hostka na vystúpení Madonny ukázala vztýčený prostredník.

Americká televízia NBC i vedenie Americkej futbalovej ligy (NFL) sa za toto gesto ihneď ospravedlnili. M.I.A. sa však v poslednom čase prezentovala aj hudbou. Vo štvrtok 2. februára predstavila videoklip k skladbe Bad Girls. Táto pieseň sa bude nachádzať na jej štvrtom štúdiovom albume. Zatiaľ poslednou nahrávkou speváčky, ktorá sa vlani ukázala aj na festivale Pohoda v Trenčíne, je album Maya (2010) obsahujúci single Born Free a XXXO.

M.I.A. - Bad Girls

Zdroj: SITA
Foto: Igor Daniš - Hudba.sk

Súvisiaci interpreti: M.I.A.