Slovenská speváčka Tina a jej manžel, raper Separ, sa tešia z prvého spoločného dieťaťa. Interpretka v sobotu porodila dievčatko a obaja interpreti v nedeľu fanúšikov na sociálnych sieťach potešili fotografiami aj zverejnením mena.

Radostnú novinku najskôr potvrdil Separ, ktorý zverejnil fotografiu z nemocnice. "Je to za nami! Všetci sme zdraví. A malá je taká krásna, že som odpadol!" uviedol otecko. V nedeľu na svojom Facebooku zverejnil aj fotografie dcérky, pričom prezradil aj jej meno Tia Liliana. "Neviem, či nejakú nedeľu budem môcť priniesť krajší príspevok. Po takmer 19 hodinách sústredenej práce s mojím telom som sa stala svedkom niečoho, čo si budem už navždy prehrávať pred očami," napísala vo svojom prvom príspevku po pôrode Tina.

Tridsaťročná rodáčka z Prešova a Separ, vlastným menom Michael Kmeť, sa zosobášili vlani 31. mája. Speváčka má s bývalým partnerom, futbalistom Richardom Lásikom, syna Leonarda, ktorý bude mať 20. februára dva roky.

Tina doteraz vydala štyri štúdiové albumy. Debutová nahrávka s eponymným názvom vyšla v roku 2004. O dva roky neskôr nasledoval úspešný album Chillin a v roku 2009 predstavila štúdiovku Veci sa menia. Jej zatiaľ posledným radovým albumom je nahrávka S.E.X.Y. (2011), ktorú pokrstil súčasný premiér Robert Fico. Tina má na konte viacero úspešných spoluprác, okrem iného s raperom Rytmusom, s ktorým naspievala skladby ako Príbeh, Musíš mať nádej či Všetko má svoj koniec. Zahrala si v snímke Lóve (2011) režiséra Jakuba Kronera. Vlani vydala akustickú výberovku Unplugged CD 2004-2014.

Zdroj: SITA, Topky.sk, Facebook
Foto: Michal Petrík

Súvisiaci interpreti: Tina