Írska súrodenecká kapela The Corrs plánuje návrat na hudobnú scénu. Formácia vystúpi 13. septembra na podujatí Festival in a Day v londýnskom Hyde Parku, pričom pôjde o prvý koncert skupiny od roku 2005.

Andrea, Sharon, Caroline a Jim Corrovci tiež pripravujú nový album. Informácie potvrdila Andrea Corr v rozhovore pre BBC Radio 2. "Opäť sme sa objavili po tom, ako sa naše životy rozbehli inými smermi, myslím deti a tak. V súčasnosti pracujeme na novej nahrávke. Je to úžasné," povedala a uviedla tiež počet prírastkov do rodiny. "Myslím, že ich je osem. Ja mám dve, Caroline má tri, Jim jedno a Sharon dve," objasnila  41-ročná hlavná speváčka skupiny.

The Corrs vznikli v roku 1990. Prvý album Forgiven, Not Forgotten vydali v septembri 1995. S nasledujúcimi nahrávkami Talk On Corners (1997) a In Blue (2000) dobyli UK Chart. Neskôr ponúkli štúdiovky Borrowed Heaven (2004) a Home (2005). Po vydaní poslednej menovanej si dali pauzu a venovali sa sólovým projektom. Medzi známe piesne The Corrs patria napríklad The Right Time, I Never Loved You Anyway, What Can I DoBreathless, Radio, Summer Sunshine alebo Angel.


Zdroj: SITA (Digitalspy.co.uk, archív)
Foto: Facebook.com/thecorrsofficial

Súvisiaci interpreti: Corrs