Speváčka Adele je aktuálne v polovici svojho vypredaného celosvetového turné, za sebou má vystúpenie na festivale Glastonbury, ktoré bolo podľa jej slov najväčším v kariére, no zdá sa, že ju čaká ešte čosi viac. Minimálne čo sa týka globálneho televízneho publika.

Britský denník The Sun priniesol informáciu, že 28-ročná speváčka je predmetom debát o vystúpení počas prestávky budúcoročného Super Bowlu. Dvanásť minút polčasu finále najvyššej americkej futbalovej ligy je splnením sna každého hudobníka, počas ktorých môže predviesť to najlepšie zo svojej tvorby. Podľa denníka sa zástupcovia americkej futbalovej ligy zúfalo snažia dostať hviezdu do svojej "siete". Adele by tak pokračovala v šľapajách hudobných ikon ako Prince, Michael Jackson, Rolling Stones či tohtoročných hudobných kolegov Coldplay.

Zdroj Národnej futbalovej ligy povedal: "V súčasnosti nie je na svete nikto väčší než Adele a organizátori robia absolútne všetko preto, aby ju presvedčili. Vypredala každý koncert na svojom turne, každý z nej chce svoj kúsok a vedia, že sa na ňu môžu spoľahnúť v tom, že pritiahne divákov." Jediným problémom je vraj speváčkina nervozita vystupovať pred obrovským publikom. Veď tohtoročný polčas futbalovej ligy vo februári sledovalo iba v rámci USA 115 miliónov divákov.

Super Bowl 2017 je plánovaný na 5. februára v texaskom Houstone. Speváčka sa však nemusí obávať, že by tlak obecenstva musela zvládať sama. Po jej boku by sa mal údajne predstaviť aj spevák skupiny OneRepublic, Ryan Tedder, ktorý je zároveň Adeliným blízkym priateľom a spoluautorom niekoľkých jej skladieb.


Text: Michaela Žureková (Zdroj: TheSun.co.uk)
Foto: Joel Ryan/Invision/AP

Súvisiaci interpreti: Adele