Speváčka Kristína predstavila novú skladbu s názvom Navždy a spolu s ňou aj videoklip. Text piesne napísal Kamil Peteraj a venoval ju ako svadobný dar svojmu synovi. Čerstvá novinka bude sprievodnou piesňou pripravovaného Horehronie Tour 2014, s ktorým speváčka zavíta do dvanástich miest Českej a Slovenskej republiky.

"Túto pieseň venoval Kamil Peteraj ako svadobný dar svojmu synovi a ja osobne som ju bola mladomanželom zaspievať na svadbe. Skladba Navždy je pre všetkých, ktorí sa rozhodli žiť po boku milovanej osoby, jednoducho túžia byť so svojou láskou navždy," prezradila Kristína o romantickej novinke, v ktorej hudbu zložil jej dvorný skladateľ a producent Martin Kavulič.

K novému singlu stihla už nakrútiť aj videoklip. Ten je o spomienkach zamilovaných manželov, ktorí spolu prežili celý život. Natočenie nového oficiálneho videa zverila Kristína do rúk režisérovi, s ktorým spolupracovala aj na videoklipoch Pri oltári, V sieti ťa mám, Life is a game a Jabĺčko.

"Klip režíroval Mayo Hurajt v spolupráci s režisérom Romanom Gregoričkom. S Mayom som nakrútila niekoľko mojich úspešných videoklipov a každý z nich má niekoľko miliónov pozretí, takže má moju plnú dôveru. S Romanom som sa stretla prvýkrát, no sadli sme si, čo je základ úspechu. V klipe spievam, hrám na klavíri a popri mne sa odohráva príbeh jedného staršieho páru, ktorí sa spomienkami vracia do minulosti. Dej je umelecky stvárnený a má silnú emóciu," hovorí Kristína.


Chystá výberovku s novinkami aj československé turné

Okrem novej skladby plánuje Kristína v najbližších týždňoch vydať svoje prvé výberové CD a v novembri vyrazí na turné. "Skladba Navždy je sprievodnou pesničkou môjho Horehronie tour 2014, ktoré sme naplánovali v Čechách aj na Slovensku. Z turné mám obrovskú radosť."

"Pripravujem aj výberovku, na ktorej budú moje najznámejšie skladby z troch albumov, napríklad pieseň Ovoňaj ma ako ružu v novej verzii s pánom Chudíkom, čerstvá novinka Navždy, či Rozchodový Reggaeton a Život je vždy fajn, ktoré ešte na CD nevyšli. Popri koncertovaní trávim čas v štúdiu, kde pripravujem a nahrávam svoje nové piesne, ktoré sa na výberovom CD tiež objavia," prezrádza šarmantná speváčka.

Kristína & band – Horehronie tour 2014:

Slovenská časť turné:

13. 11. - Prešov, Kino SCALA
3. 12. - Žilina, Dom Odborov 
4. 12. - Bratislava, Ateliér Babylon 
10. 12. - Brezno, Mestské kultúrne stredisko 
19. 12. - Vranov nad Topľou, Mestský dom kultúry

Koncerty v Českej republike:

6. 11. - Pardubice, Kulturní centrum Pardubice 
7. 11. - Česká Lípa, Jiráskovo Divadlo 
20. 11. - Znojmo, Dukla – Konferenční a spoločenské centrum
21. 11. - Olomouc, Kino Metropol
27. 11. - Praha, Divadlo Hybernia
11. 12. - Zlín, Academia centrum UTB
13. 12. - Krnov, Kofola music club

Prečítajte si: Kristína uspela v Čechách. Čaká ju prudký vzostup?


Informácie a fotografie pre Hudba.sk poskytla Nora Krchňáková z agentúry Propaganda House.

Foto: Rastislav Brezovský

Súvisiaci interpreti: Kristína