Pred niekoľkými dňami zverejnil DJ Milan Lieskovsky videoklip k skladbe Dirty Bam. Po pesničkách Tisíc divov, možno aj viac, More Time a Duša moja je už štvrtým singlom z jeho minuloročného albumu Genesis. Lieskovsky v ňom zopár svojich DJských kolegov dotiahol na golfové ihriská.

Masové tanečné scény s množstvom zabávajúcich sa ľudí vznikli v lete. Nakrúcali sa na festivale Dohoda v Poprade, ktorý navštívilo takmer šesťtisíc fanúšikov. Raritou sú však zábery z golfového ihriska, kde sa spolu s Milanom Lieskovskym pokúšajú hrať golf aj jeho kolegovia DJ EKG, DJ Dave, Eddie SenderDJ Lubosh, asistuje im pritom vokalistka Nicol Cache.

"Nestretávame sa len profesionálne, mnohí slovenskí DJi, tak ako my, fungujú spolu aj v civile. Týmto klipom som chcel vyjadriť našu spolupatričnosť. Aj za tú cenu, že som prvýkrát vzal do ruky golfovú palicu," smeje sa Milan. Nebol však jediným nováčikom. "Jeden z mojich kolegov po pár pokusoch trafiť loptičku palicu zahodil a chcel odísť preč," dodal.

Milan Lieskovsky - Dirty Bam

Milan Lieskovsky má v súčasnosti hotové už aj štyri úplne nové skladby, na ktorých pracoval s hosťami – skladby Twister a Hit It Hard nahral s Davidom Hudáčkom, v piesni Run hosťuje Suvereno a Eddie Sender a na ďalšej novinke Just A Dream sa podieľali Matthew Wolf a Nicol Cache. Tri z nových skladieb spoločne s videoklipmi zverejní ešte do konca tohto roka.

Ako DJ zavíta Milan Lieskovsky najbližšie 12. októbra do Empire Clubu v Bratislave, 19. októbra vystúpi v Trstenej, 20. októbra v Casey v Bratislave, 26. októbra v Smižanoch a v Košiciach a 27. októbra vo Vranove nad Topľou v klube EKG, kde sa bude nakrúcať aj klip ku spomínanej skladbe Twister.

Informácie a foto pre Hudba.sk poskytla Eva Bacigalová, PR manažérka Milana Lieskovskeho.

Foto: Nicol Cache

Súvisiaci interpreti: Milan Lieskovsky