Americká rocková kapela Eagles of Death Metal vydá 4. augusta DVD a dvoj-CD s názvom I Love You All The Time - Live At The Olympia In Paris. Novinka ponúkne záznam koncertu, ktorý skupina odohrala 16. februára 2016 v parížskej Olympii.

Bolo to len štyri mesiace po útoku v klube Bataclan, ktorý sa udial práve počas koncertu Eagles of Death Metal. Rockovú šou prerušili traja ozbrojení teroristi alžírskeho pôvodu, ktorí usmrtili 90 ľudí a ďalších vyše 200 zranili. Kapela preto svoje vystúpenie v Olympii označovala za dokončenie koncertu v Bataclane. Fanúšikom, ktorí novembrový útok v známom klube prežili, formácia ponúkla lístky do Olympie zadarmo

Prečítajte si tiež: Eagles of Death Metal pripravujú dokument o útoku v Bataclane

DVD I Love You All The Time - Live At The Olympia In Paris bude obsahovať aj tri bonusové skladby Anything 'Cept The TruthBad Dream Mama a Shasta Beast, ktoré muzikanti predstavili v októbri 2015 v Teragram Ballroom v Los Angeles. Počas spomínanej parížskej show sa kapela predstavila v zostave Jesse Hughes (spev, gitara), Josh Homme (bicie), Dave Catching (gitara), Matt McJunkins (basgitara), Julian Dorio (bicie), Eden Galindo (gitara) a Tuesday Cross (klávesy).

Eagles of Death Metal vznikli v roku 1998 v kalifornskom meste Palm Desert. Skupina vydala v roku 2004 prvý album Peace, Love, Death Metal a nadviazala naň nahrávkami Death By Sexy (2006), Heart On (2008) a Zipper Down (2015). Na konte majú tiež DVD By Sexy (2006).

Zdroj: SITA
Foto: Jean-Nicolas Guillo/SITA/AP

Súvisiaci interpreti: Eagles Of Death Metal