Anglický spevák austrálskeho pôvodu Peter Andre vydá 16. októbra album Come Fly with Me. 42-ročný interpret vzdá prostredníctvom novinky poctu už nefungujúcemu zoskupeniu umelcov Rat Pack, v ktorom pôsobili napríklad Frank Sinatra, Dean Martin, Sammy Davis Jr., Peter Lawford či Joey Bishop.

Peter Andre prezradil, že k vydaniu albumu ho inšpirovalo aj blížiace sa 100. výročie narodenia Franka Sinatru, ktorý prišiel na svet 12. decembra 1915. Nahrávka bude obsahovať coververzie skladieb ako Mack the Knife či Ain't That a Kick in the Head. "Všetky tieto skladby sú úžasné, úžasné klasiky. Keď ich počúvate, uvedomíte si, čo je skutočná hudba," uviedol rodák z Londýna. Na albume spolupracovali aj producent Nick Southwood, basgitarista Adam King, bubeník Adrian Meehan a klávesák Rich Milner.

Známy spevák vydal svoj prvý, eponymný album v roku 1993. Na konte má tiež nahrávky ako Natural (1996), Time (1997), The Long Road Back (2004), Revelation (2009), Angels & Demons (2012) či zatiaľ poslednú Big Night (2014), z ktorého pochádza rovnomenný singel. Medzi jeho staršie úspešné single patria skladby ako Mysterious Girl, Flava alebo I Feel You.


Zdroj: SITA (Digitalspy.co.uk, archív)
Foto: Facebook.com/PJAndre

Súvisiaci interpreti: Peter Andre