Presne o mesiac, 10. decembra, zavíta po prvýkrát do Bratislavy najlepšia tribute kapela nemeckej industriálno-metalovej legendy Rammstein. Obrovskú pyrotechnickú šou a verne zahraté hity ako Du hast, Sonne, Links 2-3-4, Mutter alebo Amerika budete môcť vďaka skupine Stahlzeit zažiť za zlomok ceny koncertu originálnej kapely.

Už predtým bola cena lístkov v porovnaní s koncertom Rammstein v Bratislave veľmi priaznivá, no usporiadateľská agentúra 212 sa teraz rozhodla "vzhľadom k dianiu okolo nás, kedy vzduchom lietajú milióny" pre nevídanú akciu na vstupenky. "Nehľadajte prosím za týmto nikoho iného, priznávame sa k tomuto činu bez bombastického odhalenia od médií. Rozhodli sme sa pre pripravovanú akciu 10. decembra v NTC v Bratislave poskytnúť, ako malé zadosťučinenie, možnosť vstupu pre dve osoby na jednu vstupenku a teda poskytnúť polovičnú zľavu na koncert nemeckej tribute kapely Stahlzeit," hovorí organizátor Roman Hodoň.

Poznámka: Akcia platí do konca predpredaja a vzťahuje sa aj na skôr zakúpené vstupenky.

Vstupenky:  Predpredaj.sk

Stahlzeit na pódiu ponúkajú nielen nekompromisný zvuk podobný Rammsteinu, ale aj pyrotechnickú šou, ktorá je rovnako megalomanská ako v prípade originálu. Svetoví kritici vyzdvihujú i podobnosť hlasu a výkonu Heliho Reissenwebera so spevákom kultovej kapely Tillom Lindemannom.

"
Táto kapela spĺňa kritériá pre svoje označenie najlepší tribute koncert Rammstein. Tento titul jej udelili diváci v Nemecku, Holandsku, Belgicku a iných štátoch, kde koncertuje omnoho častejšie ako Rammstein a stále láka davy fanúšikov. Stahlzeit je porovnávaný svojou vernosťou podania koncertov s The Australian Pink Floyd Show, ktorú agentúra 212 už trikrát úspešne uviedla i na Slovensku," dodáva Hodoň.

Stahlzeit Zdroj: PR

Zdroj: PR - agentúra 212

Súvisiaci interpreti: Rammstein