Pätica hudobníkov z Veľkej Británie, známa aj pod skratkou YMAS, má nový album, ktorý už čoskoro príde predstaviť aj na Slovensko. V nedeľu 27. januára 2019 vystúpi v najväčšom bratislavskom hudobnom klube Majestic Music Club (MMC).

Muzikanti z anglickej rockovej kapely You Me At Six pochádzajú z mestečka Weybridge v grófstve Surrey. Dokopy sa dali v roku 2004 a o štyri roky neskôr im vyšiel debutový album Take Off Your Colours s hitmi Save it for the Bedroom, Finders Keepers a Kiss and Tell. Hneď s ním zabodovali v albumovom UK Charte a ocitli sa na 25. priečke. Ich druhý album Hold Me Down (2010) sa už umiestnil na piatom mieste rebríčka a tretí, Sinners Never Sleep (2011), vystrelil až na bronzovú pozíciu.


Po tomto úspechu začali You Me At Six koncertovať po boku kapiel Paramore a Fall Out Boy. Spoločne sa predstavili na festivaloch Vans Warped Tour, Reading či Slam Dunk Festival. Medzi úspešné vystúpenia kapely patrili aj koncerty v Ally Pally a londýnskom Wembley, predstavili sa tiež v pražskej O2 Aréne.

Keď sa YMAS pred nahrávaním najnovšieho albumu, nazvaného jednoducho VI, stretli, na tabuľu si spísali dosiahnuté úspechy. "Veľmi sme sa smiali, pretože sme skoro zabudli, čo sa za tých viac než 10 rokov driny vlastne udialo," spomína frontman kapely Josh Franceschi. Producentom nového albumu bol Jacquire King, známy spoluprácou s Jamesom Bayom alebo Kings Of Leon. Jeho technika nahrávania naživo v štúdiu zvuku kapely prospela. Ich energia a emócie sú takmer hmatateľné.

You Me At Six prichádzajú 27. januára do Bratislavy prvýkrát v zostave Josh Franceschi (spev), Max Helyer (gitara), Chris Miller (gitara), Matt Barnes (basgitara) a Dan Flint (bicie). Z Británie si privezú si aj dvoch špeciálnych hostí - kapely Hot Milk a Big Spring.

Vstupenky:   Predpredaj.sk

Facebook event


Zdroj: Tvoja Matka Booking
Foto: Facebook.com/youmeatsix

Súvisiaci interpreti: You Me At Six