Speváčka Mista má nový singel Take Me Home, ktorý pochádza z EP Back 2 Roots. Album vyjde začiatkom tohto leta a obsahuje tiež minuloročný úspešný singel Catwalk Fever. Emotívnú melodickú baladu Take Me Home podporila hudobníčka príjemným videoklipom.

Samotná Mista, ktorá fanúšikov prekvapila aj vlasmi ostrihanými nakrátko, uviedla novú pieseň na svojom facebookovom profile nasledujúcimi slovami: "Veľmi sa teším, že vám možem predstaviť moj nový videoklip Take Me Home. Je to balada, kde spievam o bezpodmienečnej láske, uznaní a o potrebe dobrých vzťahov v rodine, partnerstve, priateľstve. Je veľmi doležité, aby sa mal človek kde vrátiť, keď mu je ťažko. Aby cítil domov. Táto téma ma sprevádza celým mojím životom, preto som cítila potrebu otvoriť ju v novej piesni. Verím, že každý z vás má svoj domov, kde sa može vrátiť alebo si ho sám vytvoril. Pretože dobré vzťahy sú tým najvačším bohatstvom."

Na novinke spolupracovala s gitarovou legendou Henrym Tóthom, ktorý celú atmosféru skladby interpretačne i symbolicky vizuálne podporil. Videoklip k songu má jednoduchý príbeh, ktorý je od začiatku do konca plný symbolov a emócií. Nový singel predstaví Mista so svojou kapelou naživo na letných festivaloch. Predstaví sa aj na všetkých piatich vydaniach tohtoročnej Fun rádio Dohody.


Informácie a foto pre Hudba.sk poskytol manažment speváčky.

Súvisiaci interpreti: Mista