Robina Thickeho fackuje karma jedna radosť. Kým bola minulý rok jeho hviezda na vzostupe, teraz za všetko postupne platí. Nielenže o neho nemá záujem manželka, ale už aj poslucháči majú dosť jeho fňukania. Z albumu Paula, ktorým sa snaží svoju polovičku zlanáriť naspäť do zväzku, predal napríklad v Austrálii 54 (slovom päťdesiatštyri) kusov.

Za jedenásť dní predal Robin Thicke vo Veľkej Británii 530 a v Austrálii dokonca len 54 kusov svojej serenádovej nahrávky Paula. Na prvé priečky hitparád to nie je a bohužiaľ pre najväčšieho šoubiznisového tragéda, ani na tie posledné. Podľa aktuálnych počtov totiž interpret minuloročného letného hitu Blurred Lines ani zďaleka nenaplnil čísla, ktoré dosahoval jeho predošlý album počas prvého týždňa vydania.

Robin Thicke v klipe Get Her Back Zdroj: Youtube

Štatistiky z UK hovoria o tom, že Thickeho srdcervúce niekoľkoskladbové vyznanie manželke Paule Patton dosiahlo takmer iba, resp. až dve percentá predaja disku Blurred Lines v prvom týždni svojho vydania. Takže, ak sa z tejto nahrávky tešilo hneď prvých sedem dní 25 981 Britov, z Pauly má radosť približne 520 až 530 romantických fanúšikov.

Podobne je to v Amerike, aj keď neúprosné cifry sú v tomto prípade zhovievavejšie. Úspech Pauly je závratných 14 percent z predaja minuloročnej kolekcie v jej prvom týždni. V konkrétnych číslach je to 25 000 aktuálnych kusov oproti 177-tisícom.

Nikde to ale nie je väčšie zlyhanie ako v Austrálii. Najlepšia päťstovka albumov u protinožcov má na svojom chvoste novinku Ghosts Of Download legendárnej kapely Blondie. Z nej sa predalo 54 kusov, zatiaľ čo Thickeho aktuálna štúdiovka v rebríčku absentuje. To znamená, že momentálne zúfalý alfa-samec oslovil iba cez 50 Austrálčanov, ak nie menej. Spevákovi tak zostávajú oči naozaj iba pre plač.


TIP: Chcete vedieť, či je Paula naozaj taká zlá? Skúste Deezer.

Autor: Marek Majzon (NME.com)
Foto: Facebook.com/robinthicke

Súvisiaci interpreti: Robin Thicke