Festivalová sezóna vrcholí a jednou z možností na tento víkend sú aj tradičné hody v Trebaticiach pri Piešťanoch. Festival v tejto malej západoslovenskej dedinke tento rok opäť ponúkne koncerty populárnych domácich kapiel, atrakcie pre deti a k tomu aj bonus v podobe ohňostroja.

"Som naozaj rád, že do Trebatíc sa nám podarilo dostať špičku slovenskej a českej hudobnej scény. O skvelú zábavu sa postará Hex, Gladiator, Heľenine oči, Tiktaci, The Paranoid a ďalší umelci. Príde aj Čechomor, ktorý na podujatí tohto typu naozaj nemôže chýbať. Okrem skvelej hudobnej produkcie sme znova pripravili aj množstvo atrakcií pre deti, verím, že potvrdíme status výborného rodinného festivalu," hovorí Dušan Drobný z agentúry Topfest.

Čechomor miluje slovenské publikum a do Trebatíc sa teší o to viac, že tam budú fanúšikovia všetkých vekových kategórií. Kapela pre nich pripravila program, ktorý ich vraj poriadne rozdivočí. "Milujeme slovenské ľudovky, ktoré sú plné energie, a aj preto ich máme v repertoári. Tento rok chystáme nový album, a tak určite zahráme aj nejaké novinky. Nebudú však chýbať ani osvedčené hity, ktoré od nás fanúšikovia očakávajú. Dúfam, že si spolu s nami zaspievajú Mezi horama, Gorale alebo Rodičovská lítost," teší sa spevák a gitarista kapely František Černý.

V Trebaticiach čaká návštevníkov aj veľkolepý ohňostroj. "Na tomto festivale bude novinkou a verím, že skvelo doplní výbornú zábavu. Pôvodne sme tento ohňostroj chceli odpáliť na Topfeste, no počasie nám spravilo škrt cez rozpočet a namiesto farebných delobuchov rockový festival ukončili blesky z neba. V Trebaticiach to možno bude ešte väčšia zábava. Ohňostroj totiž rozžiari úplne celú dedinu," uzatvára Dušan Drobný.

Festival Hody Trebatice sa uskutoční 12. a 13. augusta. Program sa začína už zajtra o 17:00 hodine a fanúšikovia sa budú zabávať po oba dni do neskorej noci.

Vstupenky:  Predpredaj.sk 


Program HODY TREBATICE 2016 

Piatok 12.8.2016

17:00 - Saba
18:10 - Malý Princ
19:25 - Gladiator
20:45 - Heľenine Oči
22:10 - Divokej Bill
23:30 - Hex

Sobota 13.08.2016

16:00 - Punková knedla
17:00 - Tiktaci
18:25 - Beáta Dubasová
19:50 - Zuzana Smatanová
21:35 - Čechomor
23:10 - The Paranoid
00:30 - Dharma

Informácie a fotografie redakcii Hudba.sk poskytla Nora Krchňáková z agentúry Propaganda House.

Súvisiaci interpreti: Čechomor, Hex