Česká rocková princezná Ewa Farna sa už o pár dní predstaví bratislavskému a popradskému publiku. Exporotkyňa SuperStar si do metropole Slovenska dokonca donesie aj posilu - tohtoročnú víťazku tejto speváckej šou - Sabinu Křovákovú.

Koncert v Bratislave sa uskutoční už 18. novembra v Majestic Music Clube (vstupenky) napriek pôvodne avizovanej športovej hale Na Pasienkoch. Napriek zmene miesta konania sľubuje mladá speváčka s poľskými koreňmi špeciálne vystúpenie, na ktoré sa veľmi teší. "Klubové koncerty majú nesmierne čaro. Kontakt s fanúšikmi je podstatne bližší ako vo veľkej hale a ja sa teším, ako si s nimi zaspievam moje piesne," prezradila Farna.

Len pár dní po bratislavskom koncerte, v sobotu 23. novembra, sa rocková dračica presunie do Popradu (vstupenky), kde vystúpi v športovej hale Aréna, kam sa chystá aj početná výprava jej fanúšikov z Poľska. "Moji skalní fanúšikovia sa často stretávajú nielen na koncertoch, ale aj mimo nich. Chodievajú spolu aj na chaty a do Popradu ich príde niekoľko desiatok z Poľska, Česka a Slovenska. Veľmi sa na stretnutie s nimi teším," dodala.

Informácie pre Hudba.sk poskytol Dodo Mikláš.

Foto: René Miko

Súvisiaci interpreti: Ewa Farna