Slovenský spevák s výrazným hlasom, skladateľ, model a tanečník Adam Pavlovčin, ktorý vystupuje pod umeleckým menom ADONXS, sa dočkal svojho debutového albumu. Po troch doposiaľ zverejnených singloch si dnes fanúšikovia posledného víťaza SuperStar môžu vypočuť celú nahrávku s názvom Age of Adonxs.


"Je to pre mňa obrovský míľnik mojej hudobnej kariéry a mám z albumu naozaj veľkú radosť. Je to moja osobná, v niečom až intímna výpoveď a mám pocit, že skladby dokážu previesť poslúchača celou škálou emócií a pocitov. Na albume ponúkam od dynamických skladieb, zmyselných textov, sentimentálnych balád až po rádiové hity," odkazuje svojim fanúšikom ADONXS.

Na albume spolupracoval so svojím stálym tímom producentov - Marekom Rakovickým, Oliverom Fillnerom a Tomášom Lobbom zo štúdia Lavagance. Celý album zmastroval Dave Kutch, ktorý okrem iných spolupracuje celosvetovo s umelcami ako Dua Lipa, The Weeknd, Lana Del Rey, či Billie Eilish. Skladby z nového albumu si budú môcť jeho fanúšikovia vypočuť naživo na spevákovom prvom turné ADONXS on tour, ktoré sa začína už o pár dní.

Na nahrávke Age of Adonxs nechýbajú úspešné single Moving On a Game. Prvá menovaná sa držala dvanásť týždňov v Top 10 rebríčka najhranejších slovenských a českých piesní v domácom éteri, druhý singel dokonca na osem týždňov obsadil v rebríčku prvú priečku a na popredných miestach sa aktuálne drží už desať týždňov. Tretím Adamovým singlom je emotívna balada Cold Summer. Celkovo je na albume desať skladieb, ktoré môžete počúvať vo všetkých streamovacích službách.


Termíny zastávok ADONXS on tour:

16. 11. - Trenčín, Piano Club

17. 11. - Košice, Kulturpark
19. 11. - Bratislava, MMC
23. 11. - Brno, První patro
24. 11. - Ostrava, Barrak Music Club
7. 12. - Praha, Palác Akropolis

Vypočujte si album Age of Adonxs na Deezeri:



Informácie a fotografie redakcii Hudba.sk poskytla PR manažérka Renáta Tomášová z vydavateľstva Warner Music. Správu sme upravili.