Včerajší Super Bowl ovládol internet. Nezaplnil iba športové redakcie informovaním o víťazstve Kancas City Chiefs, zapĺňa aj tie hudobné. Taylor Swift stihla doraziť z Tokia, stretla sa tam s Paulom McCartneym, Usher predviedol svoju šou počas polčasovej prestávky, a aby toho nebolo málo, pár sekúnd si v reklamnom bloku ukradla aj Beynocé.

Správu o novom albume oznámila vo veľkom štýle. Priamo počas najväčšej športovej udalosti roka, ktorú sledujú diváci na celom svete v reklame, ktorú použila ako prostriedok na ohlásenie novej hudby. Po jej odvysielaní zverejnila dve nové skladby a dátum vydania nového albumu. Nahrávka s pracovným názvom Act II vyjde už 29. marca.

Beyoncé tiež zverejnila vizuály nových singlov, ktoré už na pohľad potvrdzujú domnieky, že pokračovateľ albumu Renaissance bude ovplyvnený country hudbou. Tie vznikli na základe outfitu, ktorý zvolila na galavečer Grammy Awards, kde sa objavila v bielom kovbojskom klobúku. A špekulácie mohli začať. Definitívne ich potvrdila pred pár hodinami sprístupnením noviniek Texas Hold 'Em a 16 Carriages.

Text: Hudba.sk (zdroj: Billboard.com)